PSD: Iohannis are reflexul de a se ascunde

Publicat in Politica 11 Noiembrie 2014 425 ori
Google+ WhatsApp
PSD: Iohannis are reflexul de a se ascunde
PSD: Iohannis are reflexul de a se ascunde

Klaus Iohannis nu poate demonstra cu chitanţe că a plătit taxele şi impozitele pentru meditaţii şi pentru cumpărarea celor şase case şi atunci e greu de crezut că va participa la o confruntare despre atribuţiile preşedintelui spune  preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea.

 

"Eu am speranţă că domnul Iohannis până la final va rupe această teorie, acest legământ pe care şi l-a făcut cu sine, să nu aibă nici o dezbatere, când candidează la vreo funcţie în statul român şi va înţelege că atunci când candidezi la suprema funcţie în statul român, trebuie să ai obligaţia de a intra în dezbatere cu celălalt candidat aflat în cursa finală. Nici la Primăria Sibiului domnia sa n-a făcut acest lucru, nici când a candidat prima dată. Probabil că este un reflex de a se ascunde, crezând că astfel va aduce mai multe voturi", a declarat, la RFI, Valeriu Zgonea, referitor la o dezbatere Ponta-Iohannis.
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor crede că Iohannis ar trebui să vorbească despre atribuţiile preşedintelui: "L-am văzut la televizor pe domnul Iohannis vorbind despre atribuţiile primarului sau ale unui prim-ministru sau ministru, dar nu despre atribuţiile preşedintelui. Noi ne confruntăm în ultimii cinci ani cu un preşedinte, e-adevărat jucător, e-adevărat că pe alocuri simpatic, dar care a încălcat constant atribuţiile preşedintelui şi s-a dus în atribuţiile altora, scrise în Constituţie, ale unui ministru, ale unui preşedinte de Parlament, ale unui premier. Deci din punctul meu de vedere, trebuie să discutăm cât timp în societatea românească mai permitem unui preşedinte sau unui ministru să intervină în atribuţiile celuilalt".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office