Viceprimarul orașului francez Metz susţine candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale

Publicat in Politica 28 Octombrie 2014 1924 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarul orașului francez Metz susţine candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale
Viceprimarul orașului francez Metz susţine candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale

Nathalie De Oliveira a dorit să o întâlnească pe Alexandra Cârstea, președinte PSD Luxemburg, în vizită făcută în Metz, în Lorena în cadrul activității sale de mobilizare a diasporei românești.

 

Viceprimarul orașului Metz a ținut să își declare susținerea pentru candidatura lui Victor Ponta, Primul Ministru al României, la alegerile prezidențiale din perioada următoare din România, alegeri care se vor desfășura în datele de 2 și 16 noiembrie.

Secretar federal adjunct al partidului socialist francez în regiunea Moselle, însărcinată cu afacerile europene, doamna de Oliveira este și membră a Consiliului Național al partidului socialist portughez și membră a Biroului Național al acestuia.

Europeană convinsă Nathalie De Oliveira consideră că victoria lui Victor Ponta în România este nu numai așteptată, dar mai ales dorită pentru a întări stânga europeană.

Această victorie va fi o primă bătălie câștigată împotriva falsei 'bune' idei de austeritate ale cărei efecte devastatoare le cunoaștem în viețile concetățenilor noștri.

În centrul programului viitorului președinte al României: egalitatea de șanse ! Aceasta ar fi o victorie pentru toți progresiștii care luptă pentru o Europă prosperă și solidară. Aceste alegeri coincid chiar și cu momentul în care debutează mandatul noii Comisii Europene și cu legislatura Parlamentului European, care datorează popoarelor lor această Europă a egalității de șanse al cărui model social a inspirat în trecut întreaga lume.

România are cu certitudine locul său în viitorul Europei, în această cucerire a egalității. Nathalie De Oliveira și-a exprimat întreaga susținere în campania condusă de Alexandra Cârstea pentru Victor Ponta, în încercarea de a reuni și de a mobiliza expatriații români în jurul acestei candidaturi a renașterii și a speranței pentru întreaga Europă.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.