Iohannis, șase case, șase explicații

Publicat in Politica 20 Octombrie 2014 454 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis, șase case, șase explicații
Iohannis, șase case, șase explicații

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a găsit a șasea explicație pentru cele șase case pe care le deține.

Astfel, invitat dumincă seara la o emisiune Tv, Klaus Iohannis a fost întrebat încă o dată despre modul în care a achiziționat cele șase case.

Se pare că Iohannis, după ce a dat deja alte cinci explicații diferite în aparițiile sale publice referitor la dobândirea caselor, candidatul ACL a înaintat încă o variantă: cumpărarea în rate.

„Casa în care am locuit a fost cumpărată în două tranșe, prima tranșă de socrii mei, a doua de soția mea și cu mine”, a afirmat Iohannis, care s-a referit și la un alt apartament pe care îl deține și care a fost achiziționat, conform spuselor sale, „în rate, din salariul de profesor, fără meditații”.

Aceasta este a șasea explicație diferită pe care candidatul ACL Klaus Iohannis o oferă în legătură cu modul în care și-a achiziționat locuințele. Acesta a declarat, pe rând, că și-a permis cele șase case din banii din meditatii, banii de la nuntă, ajutoarele de la părinții din Germania, datorită prețului scăzut al pieței imobiliare din Sibiu sau din bani din vânzările de blănuri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office