SONDAJ - Lovitură DECISIVĂ pentru dreapta și Klaus Iohannis

Publicat in Politica 20 Octombrie 2014 Actualizat: 20 Octombrie 2014 454 ori
Google+ WhatsApp
SONDAJ - Lovitură DECISIVĂ pentru dreapta și Klaus Iohannis
SONDAJ - Lovitură DECISIVĂ pentru dreapta și Klaus Iohannis

 

Conform unui sondaj realizat de CSCI, Klaus Iohannis pierde major din turație. Dacă, până acum, Iohannis era favorit pe București, sondajul CSCI arată că Victor Ponta va cuceri Capitala, o lovitură care s-ar putea dovedi fatală pentru ACL și Klaus Iohannis.

 

La întrebarea „dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale, dumneavoastră cu cine aţi vota”, 37% dintre respondenţi îl preferă pe Victor Ponta şi numai 29% îl votează pe Iohannis. Pe locurile trei şi patru se situează Tăriceanu şi Meleşcanu cu 11%, respectiv 7%. Următoarele locuri sunt ocupate de Elena Udrea, cu 6% şi Monica Macovei, cu 5%.

La capitolul încredere, Victor Ponta conduce cu 35%, în timp ce Iohannis are numai 30%. Pe locul întâi se situează Sorin Oprescu cu 39%.

Dacă datele acestui sondaj reflectă realitatea, Klaus Iohannis pierde una dintre regiunile istorice cu mare greutate. În ultimul sondaj realizat pe regiuni istorice, Klaus Iohannis conducea în București cu 59% la 41%.

Sondajul CSCI a fost realizat în perioada 9-13 octombrie, în Bucureşti, pe un eşantion de 1092 de persoane cu drept de vot, folosind metoda CATI. Marja de eroare este de plus, minus trei la sută, la un nivel de probabilitate de 0.95.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office