VIDEO - Klaus Iohannis, noi GAFE cu explicarea celor 6 case

Publicat in Politica 19 Octombrie 2014 982 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO - Klaus Iohannis, noi GAFE cu explicarea celor 6 case
VIDEO - Klaus Iohannis, noi GAFE cu explicarea celor 6 case

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, nu mai încetează seria gafelor pe tema celor 6 case pe care le deține. După gafa cu ”ghinionul”, cei din PNL i-au produs un filmuleț lui Klaus Iohannis, în care să explice totul cu temele făcute de acasă. Filmulețul este distribuit în rețeaua neoficială a partidului, pe rețelele de socializare.

 

Chiar și în aceste condiții, Klaus Iohannis nu a reușit să ofere niște explicații credibile. În interviul pentru Gândul, Klaus Iohannis nu își amintea nimic: câți bani lua pentru meditații, cât au costat casele sau alte detalii esențiale.

Acum, Klaus Iohannis avansează un preț modic pentru o singură casă: 35.000 de euro. Este singura cifră pe care și-o aduce aminte Klaus Iohannis, care încearcă să explice că piața imobiliară din Sibiu este una atipică.

Klaus Iohannis a lucrat doar la stat în ultimii 25 de ani (profesor, inspector școlar, primar), așa că nu a avut zeci de afaceri, ca să nu mai țină minte niște sume pe care le-a cheltuit, la un moment dat.

După vizionarea filmulețului se ridică o întrebare legitimă: cum să nu-ți aduci aminte cât te-a costat achiziționarea unei case?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office