Activistii PNL atacati cu oua si pietre

Publicat in Politica 19 Octombrie 2014 728 ori
Google+ WhatsApp
Activistii PNL atacati cu oua si pietre
Activistii PNL atacati cu oua si pietre

Activistii PNL care imparteau pliante si afise de campanie pentru sustinerea lui Klaus Iohannis au fost atacati in comuna Voluntari cu oua si pietre. Ei acuza primarul PSD Florentin Pandele, purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea si consilierii locali PSD de organizarea acestui atac.

 

Purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea a transmis ca nu reprezentantii PSD au indemnat la astfel de gesturi: "PNL naste diversiuni, in lipsa unui candidat puternic. In privinta asa zisului incident acuzat de membrii PNL care sustin ca ar fi fost atacati cand distribuiau pliante electorale in orasul Voluntari, va informam ca respingem ferm aceasta afirmatie!

Categoric, nu membri ai PSD au atacat cu oua sau cu orice altceva echipele de campanie liberale. PNL doreste doar sa ne defaimeze si sa se victimizeze. Echipele de campanie ale PSD Ilfov s-au intersectat astazi cu echipele altor partide, aflate de asemenea in campanie, si nu au fost niciun fel de incidente. In lipsa unui candidat cu sanse, PNL naste diversiuni !
 
In fruntea scandalului provocat de PNL am observat ca s-a aflat dl Mihai Barbu, certat de mult timp cu legea, aflat in conflict cu autoritatile, un evazionist cunoscut si recunoscut in Ilfov, care isi muta afacerile de pe o firma pe alta, pentru a eluda taxele si impozitele la stat, alaturi de angajatii sai. Sotia sa, Daniela Barbu, inspector la Inspectoratul scolar Ilfov, este cunoscuta ca facand politica in scolile din judet, fapt interzis de lege.Cu  acelasi lucru se ocupa si directorul Casei Corpului Didactic Ilfov, Florin Petrescu, omul de casa al sotilor Barbu.
 
Ii vom da in judecata pe cei care astazi au dat nastere unui conflict la care noi nu am fost parte! Scopul lor a fost sa jigneasca si sa ii puna intr-o lumina nefavorabila pe presedintele PSD Ilfov Gabriela Firea si pe primarul orasului Voluntari Florentin Costel Pandele.

Scandalagii si dezinformatorii de la PNL Voluntari trebuie sa raspunda in fata legii pentru actiunea de astazi. Iar coordonatorul lor, evazionistul Barbu, sa raspunda, in plus, si in fata Fiscului", scrie in comunicatul remis de PSD.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office