Discurs halucinant al lui Iohannis, la Iasi: „Văd aici în mulţime o mare mulţime”

Publicat in Politica 18 Octombrie 2014 2045 ori
Google+ WhatsApp
Discurs halucinant al lui Iohannis, la Iasi: „Văd aici în mulţime o mare mulţime”
Discurs halucinant al lui Iohannis, la Iasi: „Văd aici în mulţime o mare mulţime”

 

Candidatul ACL la prezidentiale Klaus Iohannis s-a aflat sambata la Iasi pentru a sustine un discurs in Piata Palatului in cadrul unui miting electoral. Insa discursul a lasat mult de dorit, desi fi trebuit sa electrizeze masele aduse cu 200 de autocare din Botosani, Suceava, Neamt sau Vaslui potrivit presei locale.

 

„Văd aici în mulţime o mare mulţime”, „Cu toţii ştim că se întâmplă lucruri ciudate”, „Este nevoie pentru Moldova de locuri de muncă”, „Aţi fost generaţia de sacrificiu”, „Voi fi preşedintele care creează locuri de muncă”, „Vreau să vă spun ceva”, „Afişele cu Ponta sunt pe fiecare stâlp şi copac”, „Văd aici în piaţă foarte mulţi oameni cu păr alb”, „În mandatul meu niciodată nu se vor tăia pensiile!”, „Eu sunt un om liber!”...

 

Alianţa Creştin-Liberală (ACL) PNL-PDL a organizat astăzi la Iaşi un miting regional pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. Evenimentul a avut loc în Piaţa Palatului şi a început la ora 11.00. Au fost prezenţi liderii centrali ai alianţei, printre care se numără Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Flutur sau Victor Paul Dobre. Mitingul electoral s-a încheiat la 12.30, după miting Iohannis „îndreptându-se spre lansarea cărţii  autobiografice „Pas cu pas”, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”.

„Ura!”

Pas cu pas, în ceea ce priveşte frazele de mai sus, sunt numai câteva dintre cele „emise” de către Klaus Iohannis în discursul său. Şi exemplele ar putea continua. După cum a spus Iohannis „Daţi-mi forţa, daţi-mi sprijinul”, după cum au strigat manifestanţii la finele mitingului, „Ura!”. Discursul „abracadabrant”, pe ton de „Mioriţa”, în care au fost „amestecate” în mod nevoit şi aleatoriu mai multe „probleme”, a cules strigătele mulţimimii. Mulţime care, deşi venită în număr mare, nu prea a dovedit plămâni puternici. Ori oamenii aveau alte treburi şi au venit fără chef la miting, ori abordarea „problemelor” a fost prea cult-naţionalistă, ori pur şi simplu este vorba despre domnul Iohannis!    
„Forţa fie cu tine!”...

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office