SURSE - Sfidare maximă: Crin Antonescu, o nouă lovitură pentru Iohannis

Publicat in Politica 18 Octombrie 2014 2399 ori
Google+ WhatsApp
SURSE - Sfidare maximă: Crin Antonescu, o nouă lovitură pentru Iohannis
SURSE - Sfidare maximă: Crin Antonescu, o nouă lovitură pentru Iohannis

Faptul că Antonescu nu se implică deloc în această campanie electorală este deja un lucru cunoscut de toată lumea. Crin Antonescu a renunțat, cel puțin temporar, să îi aplice lovituri publice lui Iohannis, dar în culise apele nu sunt prea liniștite, mulți liberali boicotând pe față campania lui Iohannis.

 

Surse din PNL ne-au explicat că Antonescu nu și-a plătit nici măcar cotizația de campanie. Conducerea PNL a fixat o sumă fixă pe care fiecare liberal trebuie să o verse în conturile partidului, pentru această campanie electorală.

Ca senator, Crin Antonescu ar fi trebuit să plătească 4.500 de lei. Ei bine, se pare că nici măcar acești bani nu i-a plătit, fiind încă un semn că nu se implică și nici nu are de gând să miște vreun deget în sprijinul lui Klaus Iohannis.

Situația lui Crin Antonescu nu este singulară în PNL. Mai mulți parlamentari PNL au ”uitat” să-și plătească cotizația, iar bugetul de campanie al lui Iohannis, și așa destul de subțirel, are de suferit. Mai grav decât atât, există zone în țară în care liberalii nu fac aproape deloc campanie și l-au abandonat complet pe Iohannis.

”Nu ne-au trimis nici măcar un afiș, un banner. Să bag eu 500-600 de milioane ca organizație, iar neamțul să nu aibă nicio șansă, pentru ce? De ce aș face eu acest lucru?”, ne-au declarat surse din PNL.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office