Nicio zi fara gafe: Iohannis a ajuns '"cam din greseala" primar al Sibiului.

Publicat in Politica 13 Octombrie 2014 631 ori
Google+ WhatsApp
Nicio zi fara gafe: Iohannis a ajuns '"cam din greseala" primar al Sibiului.
Nicio zi fara gafe: Iohannis a ajuns '"cam din greseala" primar al Sibiului.

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a mărturisit la lansarea cărții autobiografice ”Pas cu pas”, că a ajuns mai mult din nimereală primar al Sibiului. El a explicat că în anul 2000 FDGR și-a pus problema să candideze și ar dori să aibă 2-3 consilieri locali, sub nicio formă să câștige alegerile.

 

”Noi, la Forumul German am vurt, în anul 2000, să obținem câteva locuri în Consiliul Local 2-3 locuri. Aveau nevoie de cineva cu o imagine bună și mi-au propus. După 2-3 zile le-am spus că accept.
Am intrat în campanie și atunci, ca și acum, aruncau cu toate în mine. Nu este nimic nou pentru mine, că și atunci aruncau în mine cu aceleași mizerii cu care aruncă și astăzi. Pentru a mine a o campanie electorală extrem de urâtă.
În Sibiu s-a produs un declic, în anull 2000. Eu am avut 6 consilieri locali pe listă și am ajuns primar cu un scor care ne-a permis să avem 7 primari.
Decizia de a intra în viața publică a fost mai mult a sibienilor, decât a mea”, a declarat Klaus Iohannis.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.