Bomba inainte de alegeri! PDL a ramas fara consilierii judeteni

Publicat in Politica 07 Octombrie 2014 631 ori
Google+ WhatsApp
Bomba inainte de alegeri! PDL a ramas fara consilierii judeteni
Bomba inainte de alegeri! PDL a ramas fara consilierii judeteni

Toti consilierii judeteni ai PDL din Neamt au demisionat, marti, din partid, in cea mai severă mutare de la startul Ordonantei privind migratia alesilor locali.

 

Cei şapte consilieri judeţeni vor activa ca independenţi, a declarat consilierul Cristian Tapalagă, fost membru al PDL.

Astfel, PDL Neamţ nu mai are niciun consilier judeţean. 

Consilierii nu şi-au motivat încă decizia şi au solicitat secretarului judeţului să ia în calcul prevederile Ordonanţei Guvernului 55 din 2014, prin care nu îşi pierd mandatele de ales local. 

Preşedintele interimar al PDL Neamţ, primarul Alexandru Drăgan nu a dorit să comenteze decizia consilierilor judeţeni şi a declarat că le-a solicitat acestora o întâlnire pentru a discuta despre situaţia creată. 

În luna martie, primarul Gheorghe Ştefan a demisionat din funcţia de preşedinte al filialei PDL Neamţ, iar în campania electorală pentru alegerile europarlamentare s-a implicat pentru Partidul Mişcarea Populară (PMP). De asemenea, Gheorghe Ştefan este membru al Fundaţiei Mişcarea Populară.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.