SURSE – Explodează PNL: Aripa Iohannis, amenințări pentru Aripa Crin

Publicat in Politica 29 Septembrie 2014 361 ori
Google+ WhatsApp
SURSE – Explodează PNL: Aripa Iohannis, amenințări pentru Aripa Crin
SURSE – Explodează PNL: Aripa Iohannis, amenințări pentru Aripa Crin

În PNL se duce un război subteran între cei care l-au susținut pe Iohannis să ajungă la șefia partidului și cei care nu cred în actualul lider al PNL, dar care i-au rămas fideli lui Crin Antonescu. 

 

O primă erupție a avut loc la Senat, acolo unde se află nucleul dur al susținătorilor lui Crin Antonescu. Omul nr. 2 din PNL, Marian Petrache, a mers de două ori în ședințe cu senatorii, dar nu a reușit să calmeze spriritele.

În cele din urmă a venit și Klaus Iohannis, dar s-a trezit ironizat de senatorii PNL. Susținătorii lui Crin au pus de un mic protest: toți și-au dat jos haina de costum. Astfel, în sală erau câțiva, printre care și Iohannis, care purtau haină și restul doar în cămașă, ca semn al diferenței. În această ședință, senatorii PNL au refuzat să îi adreseze orice fel de întrebare lui Iohannis, iar o ședință care era programată o oră și jumătate a durat doar 15 minute.

Un alt episod interesant s-a petrecut la moțiunea de cenzură. Când a început să vorbească Tăriceanu, liberalii au ieșit din sală. Pe holuri se formaseră două grupuri: cei care stăteau ”la o țigară” în jurul lui Antonescu și restul care stăteau în ușă, pregătiți să revină cât mai rapid în sală.

Picătura care a umplut paharul a fost la evenimentul de lansare al lui Klaus Iohannis. Dimineața, înainte de eveniment, conducerile PNL și PDL s-au reunit la sediul PDL. Aici, Marian Petrache și alți susținători ai lui Iohannis ar fi trecut la amenințări.

Sursele noastre susțin că Petrache și Atanasiu le-ar fi promis ”susținătorilor lui Crin” că lucrurile se vor regla după alegeri și mulți dintre ei vor avea de suferit. Petrache s-ar fi enervat pentru că oamenii lui Antonescu n-ar fi adus suficienți oameni la evenimentul din Piața Victoriei și a considerat că aceștia îl sabotează pe Iohannis.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.