N-are copii, dar nici chef de munca. Iohannis prefera casele si vacantele

Publicat in Politica 09 Septembrie 2014 2136 ori
Google+ WhatsApp
N-are copii, dar nici chef de munca. Iohannis prefera casele si vacantele
N-are copii, dar nici chef de munca. Iohannis prefera casele si vacantele

Mircea Geoană a făcut marți, la Rtv, o serie de precizări despre implicarea lui Klaus Iohannis în campania prezidențială din 2009.

 

 

La alegerile prezidențiale din 2009, după turul unu, Klaus Iohannis a fost propus de coaliția PSD-PNL-UDMR pentru a ocupa funcția de premier, în tandem cu Mircea Geoană, cel care candida pentru fotoliul de la Cotroceni.

 

Chiar dacă Iohannis avea un interes direct să participe și să își aducă contribuția în câștigarea alegerilor prezidențiale de către Mircea Geoană, actualul șef al PNL a decis să nu se implice în niciun fel. De altfel, Iohannis nu a fost prezent nici în seara în care scrutinul prezidențial din 2009 se încheiase, iar Mircea Geoană, alături de Crin Antonescu și toți ceilalți lideri ai PNL și PDL, sărbătoarea victoria (aparentă) în alegeri.

 

”Între turul unu și doi, domnul Klaus Iohannis nu a participat la campania electorală din 2009, chiar dacă era propunerea PSD, PNL și UDMR pentru poziția de premier. A fost plecat 10 zile în străinate, într-o campitală europeană, ceea ce m-a făcut să mă întreb care este gradul său de mobilizare.

 

Mi-a spus că are o obligație foarte importantă în străinatate și că nu poate amâna. În schimb, chiar dacă m-a atacat foarte dur în primul tur, Crin Antonescu, în turul doi, a fost ireproșabil. A fost lângă mine zi și noapte. În schimb, Iohannis a fost absent”, a dezvăluit senatorul PSD.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.