INSCOP: Victor Ponta, favorit în ambele tururi ale prezidenţialelor

Publicat in Politica 09 Septembrie 2014 2836 ori
Google+ WhatsApp
INSCOP: Victor Ponta, favorit în ambele tururi ale prezidenţialelor
INSCOP: Victor Ponta, favorit în ambele tururi ale prezidenţialelor

Un sondaj INSCOP, remis luni, relevă că românii îl dau favorit pe premierul Victor Ponta în ambele tururi se scrutin ale alegererilor prezidenţiale.

 

 

 

Majoritatea românilor susţin că se vor prezenta cu siguranţă la urne la alegerile prezidenţiale, arată un sondaj INSCOP remis, luni, AGERPRES.

 

Sondajul INSCOP relevă şi că românii îl dau favorit pe premierul Victor Ponta în ambele tururi se scrutin.

 

Astfel, la întrebarea privind intenţia de a se prezenta la vot, 55,7% dintre respondenţi declară că vor veni la urne în mod sigur, în creştere faţă de cercetarea din luna iulie, când 48,6% afirmau acest lucru.

 

Raportat la cei care îşi declară intenţia certă de a vota, Victor Ponta (Alianţa PSD-UNPR-PC) conduce în clasamentul candidaţilor la Preşedinţie cu 41,1% dintre voturi. El este urmat de Klaus Iohannis (ACL) — cu 28,8%, Elena Udrea (PMP) — cu 8,1%, Călin Popescu-Tăriceanu (PRL) — cu 6,7%, Monica Macovei — independent (3,5%), Corneliu Vadim Tudor (PRM) — cu 3,2%, Dan Diaconescu (PPDD) — cu 3%, Kelemen Hunor (UDMR) — cu 3%, Ioan Ghişe — independent (2,1%) şi Szilagyi Zolt (0,5%).

 

Sondajul INSCOP relevă că Victor Ponta ar câştiga toate finalele din turul al doilea al prezidenţialelor: Victor Ponta (54%) vs. Klaus Iohannis (46%), Victor Ponta (54,7%) vs. Călin Popescu-Tăriceanu (45,3%), Victor Ponta (66,1%) vs. Elena Udrea (33,9%) şi Victor Ponta (66,8%) vs. Monica Macovei (33,2%).

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office