Cate masini au candidatii la presedintia Romaniei

Publicat in Politica 08 Septembrie 2014 1291 ori
Google+ WhatsApp
Cate masini au candidatii la presedintia Romaniei
Cate masini au candidatii la presedintia Romaniei

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pretendenţii la funcţia de preşedinte al României nu stau excepţional la proprietăţile auto, cu câteva excepţii, din care una iese puternic în evidenţă.


 

 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Ph-online.ro vă prezintă „parcul auto” deţinut de pretendenţii la fotoliul de preşedinte al ţării. Situaţia nu este atât de explozivă pe cât ne-am fi aşteptat. Cu o excepţie!

 

Din cei 12 pretendenţi la a deveni urmaşul lui Băsescu, nu am găsit informaţii pentru Gheorghe Funar şi Szilagyi Zsolt, candidatul PPMT la prezidenţiale.

 

De asemenea, patru candidaţi nu deţin niciun automobil, cel puţin aşa au completat în declaraţiile lor de avere. Este vorba despre Klaus Iohannis, Dan Diaconescu, Ioan Ghişe şi William Brânză.

 

 

Iată cum se prezintă ierarhia candidaţilor la prezidenţiale, din perspectiva bolizilor pe care-i conduc:

 

1.    Călin-Popescu Tăriceanu, PLR

Fostul premier este lider absolut în acest clasament. El are în proprietate nu mai puţin de şase autoturisme. Trei dintre acestea sunt Citroen-uri, restul fiind Lancia, Fiat şi Mercedes Benz. De asemenea, Tăriceanu mai deţine şi o motocicletă.
 

 

2.     Elena Udrea, PMP

A doua poziţie în acest clasament este ocupată de Victor Ponta şi Elena Udrea, ambii la mare distanţă de preşedintele PLR. Fiecare din cei doi are două maşini. Udrea deţine un Fiat 500 şi un Mercedes, prima maşină având încă un rulaj redus, fiind veche de doar doi ani. În schimb, Mercedes-ul a fost achiziţionat în 2005.

 

3.     Victor Ponta, PSD

Ponta are tot două maşini, ca şi Udrea. Social-democratul are în garaj un Fiat şi un Citroen. Maşina franceză a fost cumpărată în leasing, în 2012, în timp ce Fiat-ul a fost dobândit prin lichidarea patrimoniului aferent cabinetului de avocat „Ponta Victor Viorel”.

 

 

4.     Kelemen Hunor, UDMR

Preşedintele UMDR şi candidatul acestei grupări la alegerile din toamnă are o singură maşină. Hunor se laudă cu un Ford Fiesta, pe care l-a cumpărat în 2004.

 

5.    Monica Macovei, independent

Europarlamentarul Monica Macovei are în proprietate o singură maşină. Ea deţine un Sukuzi, model Wagon, pe care-l are din 2002.

 

6.     Corneliu-Vadim Tudor, independent

Vadim este singurul „patriot”, singurul dintre candidaţii la prezidenţiale care deţine o maşină românească, o maşină produsă în ţara noastră. Astfel, tribunul se mândreşte cu o Dacia Logan, cumpărată în 2007.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.