Fotografia de care râde TOATĂ EUROPA! Traian Băsescu s-a făcut de râs în fața lui Obama

Publicat in Politica 07 Septembrie 2014 6265 ori
Google+ WhatsApp
Fotografia de care râde TOATĂ EUROPA! Traian Băsescu s-a făcut de râs în fața lui Obama
Fotografia de care râde TOATĂ EUROPA! Traian Băsescu s-a făcut de râs în fața lui Obama

România a fost reprezentată la summitul NATO din Ţara Galilor de către Traian Băsescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean. La întâlnirea dintre şefii statelor membre NATO, Băsescu s-a întreţinut cu Obama, dar a comis-o fără să vrea.

 

 

Preşedintele României a fost fotografiat alături de mai mulţi şefi de stat, printre care şi Barack Obama sau David Cameron.

 

În timp ce toţi cei de faţă au rămas în timpul discuţiei cu sacourile închise, Traian Băsescu a fost singurul care avea sacoul deschis, motiv suficient ca Băsescu să fie criticat de internauţi. “Ne-am făcut iarăşi de râs”, au atenţionat vocile cârcotaşe de pe reţelele de socializare.

 

basescu obama

 


Regulile vestimentare spun că sacoul trebuie să fie încheiat la ocazii oficiale, când se intră într-o încăpere sau când cel care îl poartă merge să salute pe cineva. Traian Băsescu îşi putea permite să aibă sacoul deschis în timpul mesei, însă înainte de a se ridica de la masă în primul rând trebuie să-şi încheie nasturii de la sacou. Lucru pe care preşedintele României l-a cam uitat.

 

 

 

Într-o lume imaginară, Traian Băsescu este persoana de care până şi vântul ţine cont când şi din ce direcţie să bată sau în care soarele s-a hotărât să răsară din est, doar după ce a primit confirmarea sa, Din fericire pentru noi ceilalţi, lumea asta îi aparţine numai lui.

 

La finele summit-ului NATO ce a avut loc la Newport, Traian Băsescu a ţinut să-i avertizeze pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă pe care a susţinut-o, şi implicit pe noi, concetăţenii săi, că a fost în Ţara Galilor la muncă, nu în vizită.

 


O afirmaţie perfect acoperită, dacă se au în vedere strădaniile sale de a fi imortalizat atunci când schimbă două-trei vorbe, despre vreme, cu vreunul dintre reprezentanţii marilor puteri mondiale.

 

La Bruxelles, Traian Băsescu a muncit la fel de mult pentru a fi remarcat de cancelarul german Angela Merkel, la Newport, după cum se vede şi din imagine, mai avea puţin şi-i sărea în braţe lui Barack Obama, doar pentru a-şi impresiona admiratorii cu o poză de colecţie, numai bună de pus pe Facebook, în care este surprins în imediata vecinătate a preşedintelui american. Cu o ţinută şleampătă, raportată la cei din jurul său, Băsescu merge pe bordură, cu mâinile în buzunare...

 

Este încă o dovadă a faptului Traian Băsescu nu vrea şi nici nu poate să înţeleagă gradul de izolare pe care îl are în relaţiile cu omologii săi, de reţinerea pe care orice om politic o are în a se afişa alături de o persoană cu o imagine compromisă de prezenţa fratelui în arest preventiv, pentru trafic de influenţă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.