Udrea, discurs cu huiduieli alături de Boc

Publicat in Politica 07 Septembrie 2014 1574 ori
Google+ WhatsApp
Udrea, discurs cu huiduieli alături de Boc
Udrea, discurs cu huiduieli alături de Boc

Prezentă la manifestările organizate cu prilejul împlinirii a 142 de ani de la moartea lui Avram Iancu, Elena Udrea a avut parte și de momente penibile.

 

 

Aceasta a subliniat nevoia unui președinte patriotic, afirmând că la Țebea sunt oameni mulțumiți, dar și unii nemulțumiți, făcând referire la cei care au huidit-o.‘E un moment important şi faptul că din ce în ce mai mulţi români vin aici, cred că arată nevoia pe care România o are de lideri patriotici, lideri care să aibă românismul şi naţionalismul în suflet, români care aşteaptă de la cei care îi conduc să aibă grijă de ţară, să aibă grijă de popor. Cred că momentul prin care trece România astăzi este unul în care avem nevoie de unitate. Avem nevoie de lideri care să nu mintă, de lideri care să îşi iubească ţara, să îşi iubească poporul şi eu cred că sunt mulţi români care pot construi o ţară frumoasă în care să ne fie drag tuturor să trăim’, a spus Elena Udrea.


‘Oamenii sunt aici, unii sunt mulţumiţi, alţii sunt nemulţumiţi de ce se întâmplă cu ţara, dar, cu toţii, sunt convinsă, îşi doresc o Românie mai bună, în care fiecăruia dintre noi să-i fie drag să trăim. Eu sper ca toţi politicienii care au venit aici să primească lecţia românismului, lecţia patriotismului şi să decidă, împreună, un drum mai bun pentru România, din noiembrie încolo’, a afirmat Udrea. În momentul în care a plecat prin mulţime, unii dintre participanţi au huiduit-o pe Elena Udrea, în timp ce alţii au încurajat-o şi i-au urat să devină preşedintele ţării.Împreună cu Elena Udrea s-au aflat mai mulţi lideri ai PMP, dar şi primarul Clujului, Emil Boc, care a stat alături de ea în timpul ceremoniilor desfăşurate în cimitirul de la Ţebea

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.