Membrii Cabinetului Ponta au donat SÂNGE pentru transfuzii VIDEO

Publicat in Politica 21 August 2014 1252 ori
Google+ WhatsApp
Membrii Cabinetului Ponta au donat SÂNGE pentru transfuzii VIDEO
Membrii Cabinetului Ponta au donat SÂNGE pentru transfuzii VIDEO

Membrii cabinetului Ponta au donat sânge, după ce Ministerul Sănătăţii a lansat un apel disperat spre populaţie, solicitându-le oamenilor să meargă la centrele de transfuzii care au nevoie de donatori.

 
 

Îngrijoraţi de criza de sânge din spitale, Ioana Petrescu, Titus Corlăţean sau Robert Cazanciuc au decis să răspundă apelului lansat de ministrul Sănătăţii. Miniştrii au donat sânge la Spitalul Filantropia din Capitală, potrivit România TV.


Miniştrii au donat sânge la Spitalul Filantropia din Capitală. "Am mai donat de cel puţin două sau trei ori", a spus Titus Corlăţean. Ioana Petrescu a spus că spera ca sângele pe care l-a donat să "salveze o viaţă". La rândul său, Robert Cazanciuc a afirmat că gestul de a dona sânge este "un pas mic pe care îl facem astăzi pentru o cauză mare". Chiar şi ministrul Apărării, Mircea Duşa, a decis să răspundă apelului şi a donat sânge la Spitalul Militar.

 

Apelul fără precedent lansat de ministrul Sănătăţii este cauzat de criza majoră de sânge din spitale. Pentru că numărul donatorilor a scăzut cu un sfert în toate centrele de transfuzii, medicii fie au apelat la stocul de urgenţă, fie au amânat operaţii.

 

Premierul Ponta donează la Tulcea

 

Premierul Victor Ponta va dona sânge, vineri dimineaţă, la Tulcea, dorind astfel să-i încurajeze pe cei care ezită să se implice în campanie şi alăturându-se miniştrilor din Cabinet care au donat sânge joi la Bucureşti, potrivit Agerpres.

 

'Am vrut să merg cu ei, dar m-am gândit că, dacă vin aici, la Tulcea, putem da un semnal că nu doar în Bucureşti este nevoie de donatori de sânge, ci în toată ţara. Cu siguranţă, această campanie de conştientizare este extrem de necesară', a spus Victor Ponta.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.