Dezvăluirile care-l pot distruge pe Iohannis! E acuzat de o faptă foarte gravă

Publicat in Politica 28 Iulie 2014 4338 ori
Google+ WhatsApp
Dezvăluirile care-l pot distruge pe Iohannis! E acuzat de o faptă foarte gravă
Dezvăluirile care-l pot distruge pe Iohannis! E acuzat de o faptă foarte gravă

Campania electorală nu a început, dar cea neoficială este în toi. Klaus Iohannis este atacat din toate părțile. Atât partenerii de al PDL, când și adversarii de la PSD și PMP trag din toate pozițiile în liderul PNL.

 

 

 

În proces cu ANI unde este acuzat de incompatibilitate, Klaus Iohannis este acuzat acum de trafic de copii, anunță România tv.

 

”Este cel mai întunecat moment din cariera acestuia: este vorba despre afacerile cu trafic de copii din România spre Occident. Iohannis a recunoscut acum 14 ani că ar fi fost implicat nu ca intermediar, ci ca translator, în exportul unor minori din Rășinari, despre care există suspiciuni că ar fi fost folosiţi pentru băncile de organe din Canada. Bunica a 3 copii avea o altă variantă: că Iohannis venea cu soţia, regulat, să se intereseze de copii.

 

Faptul că Iohannis a fost implicat mai mult decât recunoaşte este întărit şi de mărturiile familiei Iliuţ din Răşinari. Potrivit acestei familii, Iohanis promisese că, după înfierea celor 3 copii ai familiei de către canadieni, vor exista vizite periodice în ţară ale copiilor, după care, la întrebările Mariei Iliuţ, a devenit violent şi ar fi agresat-o. Copiii au dispărut. Iohannnis a recunoscut ulterior, cu jumătate de gură, că a luat cadouri de la canadieni, dar că nu ar fi luat bani.”, anunță românia tv.

 

http://sibiu.justitiarul.ro/johannis-si-traficul-de-organe-exista-vreo-legatura/

 

http://www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-werner-iohannis-in-traficul-international-de-copii-mai-traiesc-acei-copii/

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.