Cât de LUNGI sunt MUCII deputaţilor. Discuţii halucinante la miezul nopţii în plen

Publicat in Politica 18 Iulie 2014 Actualizat: 18 Iulie 2014 2732 ori
Google+ WhatsApp
Cât de LUNGI sunt MUCII deputaţilor. Discuţii halucinante la miezul nopţii în plen
Cât de LUNGI sunt MUCII deputaţilor. Discuţii halucinante la miezul nopţii în plen

 

Deputaţii moldoveni au avut, joi noaptea, în plen, la dezbaterea unei moţiuni, discuţii aprinse, care au vizat inclusiv lungimea mucilor. Replicile tăioase au pornit de la un deputat care i-a reproşat altuia că umbla "pe sub masă cu mucii până la genunchi".
La dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Educației, care s-a întins după miezul nopţii, deputatul liberal Valeriu Munteanu a comparat argumentele comuniștilor care insistă pentru demiterea ministrului cu cele din perioada lui Stalin, scrie deschide.md

În replică, deputatul comunist, Anatolie Zagorodnâi, l-a apostrofat pe Munteanu, spunându-i că în perioada sovietică profesorii au suportat vremuri grele și condiții indecente, astfel încât liberalul nu ar avea dreptul de a vorbi urât la acest subiect: "Tu atunci umblai pe sub masă cu muncii până la genunchi Valera, când profesorii primeau salarii în caloși, tarâțe și făină", a declarat Zagorodnâi.

Din cauza certurilor, şedinţa a fost întreruptă, iar, la reluarea discuţiilor, liberal-democratul Valeriu Streleț i-a îndemnat pe colegii "cu același prenume" să nu-și măsoare mucii pe care îi aveau la 19 ani, pentru că aceasta nu este vârsta tocmai potrivită în care elevii pot fi compatimiți pentru presiuni psihologice provocate de sitemul educațional prea dur.

Moţiunea simplă, iniţiată de comunişti, a fost respinsă.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.