Bogdan Istrăţoiu povesteste cum a luat lovitura de la Basescu

Publicat in Politica 27 Noiembrie 2009 Actualizat: 30 Noiembrie 2009 1474 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Istrăţoiu povesteste cum a luat lovitura de la Basescu
Bogdan Istrăţoiu povesteste cum a luat lovitura de la Basescu

"Vă confirm că eu sunt cel din imagini. (...) Aveam 10 ani. Iniţial, domnul preşedinte mă luase pe scenă şi am vrut să spun ceva legat de Iliescu şi Năstase. Probabil, de emoţii, am spus că Iliescu şi Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul ăsta. Apoi domnul preşedinte m-a dat jos de pe scenă. S-a enervat că spusesem o prostie şi m-am dus lângă dânsul pentru că voiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat”, a citat Cătălin Stavri, ziaristul care l-a descoperit, din declaraţia făcută de Bogdan Istrătoiu, copilul implicat în eveniment.

"Vă pot spune ce văd eu pe caseta pe care o tot difuzaţi. Văd o femeie disperată cu care vorbeam şi mai văd un copil care râde după ce se dă înapoi", a declarat şi Băsescu, pentru Realitatea TV.

 

Şi Jurnalul.ro preia declaraţiile lui Bogdan: "am fost prezent pe scenă, în preajma lui Traian Băsescu, aproximativ o oră. În momentul în care am încercat să-i adresez câteva cuvinte acestuia, ceva legat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase, din cauza emoţiilor, m-am fâstâcit şi am zis că Iliescu şi Băsescu nu sunt buni. Traian Băsescu a comentat momentul invocând faptul că, în general, , dar, vizibil iritat, m-a luat de braţ şi m-a coborât de pe scenă. Regretând gafa comisă, am rămas lângă scenă, dorind să-mi cer scuze lui Traian Băsescu şi, sperând să obţin un autograf, pe palmă, din partea acestuia. Am sesizat că Traian Băsescu, obosit de campania electorală, era concentrat în discuţia pe care o avea cu doamna care-i solicita ajutorul, că prezenţa sa îl inoportuna şi că palma pe care a primit-o a venit oarecum firesc, ca o încercare de-a scăpa de el, într-un fel sau altul. A fost o lovitură ca şi cum ar fi vrut să-mi spună "Băi pleacă, marş!". Pe moment, m-am simţit mândru, onorat, eram un copil, eram fericit, fusesem băgat în seamă de un om important din stat. Nu mi-a zis nimic, dar zâmbea. Am zâmbit la rândul meu. Fizic, nu m-a durut, m-a dat doar doi-trei paşi înapoi. Pe moment, am fost bucuros, am zâmbit, după aceea, m-a durut sufletul...

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.