Voiculescu: Dosarul de santaj e o făcătură la comandă. Sunt pregatit sa pierd

Publicat in Politica 05 Iulie 2014 1000 ori
Google+ WhatsApp
Voiculescu: Dosarul de santaj e o făcătură la comandă. Sunt pregatit sa pierd
Voiculescu: Dosarul de santaj e o făcătură la comandă. Sunt pregatit sa pierd

Dan Voiculescu a revenit sambata dimineata la sediul IPJ Ilfov, pentru dosarul de santaj in care este acuzat ca ar fi pretins bani de la mai multi oameni de afaceri pentru a nu linsati mediatic de Antena 3.

 

 

“Nu e nicio haituire, am spus ca voi respecta ce scrie in ordonanta. Nu am sa reprosez procurorului, absolut nimic. Doi denuntatori au spus ca i-am santajat. Pe Nelu Iordache nu l-am vazut de acum 20 de ani. Cum poti sa-l santajezi pe un om daca nu te vezi cu el, doar nu prin telepatie ca la ICA. Iar pe al doilea nici macar nu l-am vazut vreodata (…) Ca atare, e o facatura, cred eu, pentru ca s-a mai intamplat un lucru. Data de 3 iulie a parut sa fie o data speciala pentru ca eu imi programasem sa plec intr-un concediu, ca orice om, vara, cand am aflat pe 1 iulie ca trebuie sa fiu prezent pe 7 iulie la Curtea de Apel pentru dosarul Telepatia, mi-am trimis familia si eu am ramas aici. Probabil ca nu s-a falt ca raman, asa ca au fost chemati 2-3-4 care au facut declaratiile”, a declarat Voiculescu.

 

Intrebat daca se simte haituit si daca este pregatit pentru o condamnare, el a spus:

 

“Ca ma simt eu haituit sau nu, e o problema de-a mea. Sunt pregatit pentru orice, am intrat intr-o batalie in care trebuie sa te astepti sa mai si pierzi. Sunt pregatit inclusiv pentru o condamnare. Vreau sa se faca studii de caz care sa fie predate studentilor la drept despre aceste dosare care n-au probe, fundamente, declaratii, sunt declaratii facute la comanda. Opinia mea e ca tot ce se intampla zilele astea au o singura cauza, faptul ca n-am fost de acord niciodata ca Antena 3 sa fie la cheremul cuiva, indiferent cum il cheama”, a precizat acesta.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.