CONGRES PNL. Klaus Iohannis este noul presedinte al partidului, ales cu un scor zdrobitor

Publicat in Politica 28 Iunie 2014 1179 ori
Google+ WhatsApp
CONGRES PNL. Klaus Iohannis este noul presedinte al partidului, ales cu un scor zdrobitor
CONGRES PNL. Klaus Iohannis este noul presedinte al partidului, ales cu un scor zdrobitor

CONGRES PNL. KLAUS IOHANNIS a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL, acesta învingându-l pe contracandidatul său, Ioan Ghişe, cu un scor zdrobitor. Iohannis a obţinut 1.334 de voturi, în timp ce Ghişe şi-a adjudecat doar 144 de voturi.

 
 

CONGRES PNL. Klaus Iohannis a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal. La şefia PNL au candidat Klaus Iohannis şi Ioan Ghişe.

 

Iohannis a primit 1.334 de voturi din partea delegaţilor la Congres, iar Ghişe 144 de voturi. În total au fost exprimate 1.511 voturi, din care 1.479 au fost valabile, iar 41 au fost nule.

 

CONGRES PNL.  Înainte de vot, Klaus Iohannis, candidat la şefia partidului, le-a spus delegaţilor la Congres că el nu a fost "comunist", nu este "traseist", iar deţinerea preşedinţiei partidului este cel mai important proiect al său.

 

'De ce îndrăznesc eu să vă cer preşedinţia marelui partid liberal? Este cu siguranţă cel mai mare proiect al meu, este cu siguranţă cel mai important lucru pe care l-am solicitat vreodată în viaţa mea. Daţi-mi voie să vă spun că (...) nu sunt traseist. PNL este singurul partid în care m-am înscris vreodată. PNL este alegerea mea şi nu am venit în PNL să câştig ceva şi să plec. Eu am venit în PNL fiindcă sunt liberal şi fiindcă vreau să rămân indiferent de rezultatul acestor alegeri sau al altor alegeri membru în PNL. (...) Nu am fost comunist, un om din generaţia mea poate să afirme aşa ceva. Îmi amintesc încă cu tristeţe când am avut o finală la prezidenţiale şi cineva a spus că românii trebuie să aleagă între doi comunişti. Ei, cu mine, nu aţi avea această problemă', a spus Iohannis.

 

Iohannis a  precizat că s-a apropiat de PNL "încet", respectiv din 2004, şi s-a înscris în 2013, şi a arătat că aceşti ani nu se găsesc în carnetul său de partid, dar se găsesc în" inima" sa de politician.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.