DICTATURA continuă în PNL Prahova

Publicat in Politica 20 Iunie 2014 3367 ori
Google+ WhatsApp
DICTATURA continuă în PNL Prahova
DICTATURA continuă în PNL Prahova

Joi seară, liberalii din Prahova au mai avut o ședință cu scântei, în cadrul căreia Mircea Roșca și-a exersat veleitățile de mic dictator, ne-au precizat câțiva dintre participanți.

 
 
 

Grațiela Gavrilescu, unul dintre parlamentarii care s-au opus cu vehemență pierderii identității liberale ca urmare a fuziunii cu PDL, a precizat ”Mircea Roșca face epurări politice”.

 

„ După ce am fost calificați drept frustrați, iată că astăzi, colegul nostru Mircea Roșca, provizoriu instalat drept președinte al PNL Ploiești și-a permis să ne acuze ca fiind rătăciți în politică, motiv pentru care ne-a schimbat din funcția de coordonatori de colegiu pe mine, pe Nae Alexandri și pe Sorin Teju.

 

Am vrea să îi transmitem domnului Mircea Roșca că noi nu suntem rătăți în politică, nu suntem rătăciți nici în PNL și nici în gramatica limbii române.

 

În această seară a fost demis din funcția de președinte al PNL Câmpina și domnul deputat Virgil Guran. Colegii mei, Bogdan Nica și Nae Alexandri, și-au depus la secretariat demisiile din Biroul Politic Județean”, a precizat Gavrilescu.

 

Astfel, chiar dacă în urmă cu doar câteva zile liderul PNL Prahova, Mircea Roșca, preciza că ”nu o să îi dea afară pe niciunul dintre prietenii săi” (n.r.: referindu-se chiar la cei pe care i-a demis în această seară), putem observa că liberalii din Prahova se confruntă cu un soi de dictatură.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.