SENZATIONAL! Mircea Rosca traieste! A postat pe Facebook...

Publicat in Politica 14 Iunie 2014 Actualizat: 15 Iunie 2014 2513 ori
Google+ WhatsApp
SENZATIONAL! Mircea Rosca traieste! A postat pe Facebook...
SENZATIONAL! Mircea Rosca traieste! A postat pe Facebook...

Vesti bune dinspre Bucuresti. Mircea Rosca traieste si e mai optimist ca niciodata! (ce vitamine o lua omul asta, frate?)

 

 

Dupa o lunga tacere, cand mai-mai ca ne obisnuisem cu linistea, iar politica locala dadea semne c-ar vrea sa depaseasca momentul, acest supra-om, acest Achile fara slabiciune, politicianul de anduranta Mircea Rosca a lasat un mesaj discret pentru "preteni" si "dujmani" deopotriva, mesaj prin care ne-a dat iar planurile peste cap. "Revin, dupa o scurta pauza, si o fac cu aceeasi deschidere intrucat va consider importanti si pentru ca imi face o deosebita placere sa impartasesc cu voi, atat din proiectele mele, cat si din viata mea.", zice el. Nu stim care-i partea mai nasoala... revenitul? deschiderea cu care isi anunta revenitul? gramatica? Greu... Dupa care, continua:

 

"As dori, inainte de toate, sa multumesc din suflet tuturor celor care au muncit alaturi de mine in Campania pentru Parlamentul European: multumesc oamenilor minunati de pe Valea Prahovei, care imi dovedesc de fiecare data ca ma pot baza pe ei. De asemenea, doresc sa transmit calda mea recunostinta liberalilor din Colegiul Mizil, Colegiul Urlati, Colegiul Boldesti-Scaieni si din celelalte colegii.". De linguselile astea chiar ne e era dor! Mare pacat ca de votat nu s-a votat mare lucru prin Colegiile astea atat de superioare. Si, din nou, asa gramatica slaba ati avut dintotdeauna?!

 

"Sunt oameni pe care i-am simtit implicati pe deplin, cu responsabilitate si daruire. Sunt insa si colegi, pe care i-am considerat prietenii mei apropiati, care doar au mimat interesul, iar acum ii putem vedea cu totii pe la televizor, inaugurand platforme ori fundatii (caci nici ei nu stiu exact).", mai zice. O luam pe rand: asta cu simtitu' ... deplinu'... aveti grija sa nu ridicati iar din sprancenele alora cu imaginatia bogata. Cat despre prietenii care s-au dovedit a fi neprieteni, va recomandam o melodie scoasa zilele astea de Alex Velea, care merge la fix. Dati-le peste bot la nenorociti!

 

Textul se continua asa: "In ciuda faptului ca orasele mari, Ploiesti si Campina, au obtinut foarte mult sub media pe tara, filiala PNL Prahova a obtinut cele mai multe voturi din Romania – 38.000, fiind pe primul loc ca numar de voturi si pe locul 14 ca procent. Aceasta imi da incredere ca judetul nostru are un cuvant greu de spus pe plan national si ca viitorul nu ne sperie. Din contra, Partidul National Liberal intotdeauna a iesit mai puternic din incercari, iar dvs. veti fi martorii unei renasteri fara precedent.". Unu: GRAMATICAAA!!! Doi: v-am prins! De cand asteptam sa va laudati cu scorul obtinut in Prahova, ca sa putem sa va aratam ASTA! Trei: renasteri fara precedent? Glumiti?! IAR?!

 

"Ramanem aproape, uniti si gata de orice lupta, pentru ca liberalii adevarati nu-si pierd niciodata entuziasmul.
Al dvs,
Mircea Rosca", noteaza autorul in incheiere.

 

Lasand gramatica la o parte, fiindca ne-ati convins, e iremediabil, avem o intrebare pentru 100 de puncte: la cine va referiti cand folositi pluralul?

 

PS: Domnule Mircea Rosca, nu vreti, mai bine, sa lasati gugulugurile si sa recunoasteti ca ati cazut cu fata in jos, iar motivul pentru care ati asternut aceste cuvinte la intamplare pe Facebook este, de fapt, ASTA?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.