SURSE/ DNA vrea să ceară arestarea lui Mircea Băsescu!

Publicat in Politica 14 Iunie 2014 3634 ori
Google+ WhatsApp
SURSE/ DNA vrea să ceară arestarea lui Mircea Băsescu!
SURSE/ DNA vrea să ceară arestarea lui Mircea Băsescu!

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, citând o informaţie ce i-a parvenit pe surse, că DNA Constanţa ar intenţiona să solicite arestarea lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Mircea Băsescu.

 

 


"Procurorii cer reţinerea preventivă a lui Mircea Băsescu. Informaţia este pe surse confidenţiale, neexistând certitudinea ei", a spus Radu Tudor.

 


Prezent în studioul emisiunii, avocatul Pavel Abraham, apărătorul lui Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, şi al ginerelui acestuia, Marius Constantin, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru presupusa şantajare a lui Mircea Băsescu, a admis că în acest moment al anchetei acest lucru este perfect posibil.

 

Referitor la conţinutul înregistrărilor cu Mircea Băsescu, depuse la dosar, Pavel Abraham a declarat că acestea completează "în mod fericit" ancheta procurorilor.
"Sunt 31 de minute de convorbiri. Imaginile sunt de calitate bună, iar interlocutorii se văd bine", a declarat avocatul, care a adăugat că înregistrările au fost făcute atât cu telefonul mobil, cât şi cu alte "mijloace care se găsesc pe piaţa românească, precum ceasuri sau stilouri", a spus Pavel Abraham.

 

Pavel Abraham a declarat că în discuţii apare invocat şi numele preşedintelui Traian Băsescu, menţionat de ambii interlocutori. De asemenea, Abraham a dezvăluit că sumele de bani invocate fac referire clară la sentinţa pronunţată în dosarul lui Bercea Mondial.

 

Făcând o comparaţie cu cazul judecătorilor acuzaţi de luare de mită pentru pronunţarea unor hotărâri judecătoreşti, în care este apărătorul unuia dintre acuzaţi, Pavel Abraham a spus că probele furnizate DNA Constanţa de Florin Anghel sunt mult mai evidente, "într-o proporţie de 100 la 1".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.