Tăriceanu îl DESFIINȚEAZĂ pe Klaus Iohannis

Publicat in Politica 09 Iunie 2014 3417 ori
Google+ WhatsApp
Tăriceanu îl DESFIINȚEAZĂ pe Klaus Iohannis
Tăriceanu îl DESFIINȚEAZĂ pe Klaus Iohannis

”Într-un partid serios este nefiresc ca o persoană care are doar un an vechime în partid să poată să fie susţinut la vârful partidului.

 

 

Problema este ca un astfel de mecanism îi sfidează pe toţi ceilalţi din partid, cei care sunt membri şi militanţi de 5 ani, de 10 ani, de 15 ani, care nutresc nişte aspiraţii fireşti de promovare.

 

Aceştia când văd astfel de decizii sunt demobilizaţi”, a declarat Tăriceanu cu privire la lipsa de vechime a lui Iohannis în cadrul PNL.

 

Conform statutului PNL, vechimea necesară pentru a candida la șefia PNL este una de 2 ani, iar vechimea lui Iohannis era una de doar aproximativ un an de zile în rândul liberalilor.
 

”PNL este victima unei politici nefireşti, dusă în ultima perioadă de actuala conducere. Politica dusă de Antonescu a fost să elimine toate vocile critice din cadrul partidului.

 

Votul pe listă, promovat de Crin Antonescu în 2009, a făcut astfel încât la vârful PNL să ajungă non-valori. S-a schimbat logica de funcţionare în PNL. Asta explică votul masiv pentru propunerile aberante făcute de cei din conducerea partidului, din ultima perioada. Rezultatul se vede în aceste zile”, a menționat Călin Popescu Tăriceanu.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.