Astia ne conduc tara?! Cel mai ordinar "selfie" in care apar Basescu si fiul puscarias al lui Bercea Mondialu'

Publicat in Politica 04 Iunie 2014 2192 ori
Google+ WhatsApp
Astia ne conduc tara?! Cel mai ordinar "selfie" in care apar Basescu si fiul puscarias al lui Bercea Mondialu'
Astia ne conduc tara?! Cel mai ordinar "selfie" in care apar Basescu si fiul puscarias al lui Bercea Mondialu'

Mircea Băsescu trebuie să răspundă în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru acuzaţiile pe care i le aduce fiul lui Bercea Mondial. Florin Anghel susţine că i-a trimis fratelui preşedintelui sume mari de bani, pentru a-i scoate tatăl din închisoare. Potrivit România TV, fiul lui Bercea Mondial a făcut deja două denunţuri.

 
 
 

Fiul lui Bercea Mondial, încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, a depus la conducerea închisorii două denunţuri, pentru a fi direcţionate către DNA Constanţa şi DNA Bucureşti. Cel mai probabil, ancheta va fi prelută de către procurorii de la Constanţa.

 

Potrivit România TV, primul care va ajunge la audieri, în faţa procurorilor, va fi Florin Anghel, care va trebui să-şi susţină denunţul făcut împotriva fratelui preşedintelui. Apoi, va fi chemat la audieri şi Mircea Băsescu, pentru a se apăra în faţa acuzaţiilor aduse. Mai exact, fiul lui Bercea Mondial susţine că prin intermediari ar fi ajuns la fratele preşedintelui 600.000 de euro, în schimbul promisiunii că Bercea Mondial.

 

Scandalul a izbucnit vinerea trecută, când ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, căruia i-ar fi cerut 280.000 de euro ameninţându-l că va face publice informaţii compromiţătoare privind implicarea sa în fapte de corupţie.

 

Potrivit România TV, interlopul Bercea Mondial a fost înregistrat în timp ce le spunea rudelor să meargă la naşul lor, adică la fratele preşedintelui, şi să-i dea bani unui "om mare" care îl poate scăpa de puşcărie. Cătălina Hopârteanu are detalii. 

 

ANGHEL SANDU (Bercea Mondial): Dacă ajungi până în ora 6.00 te primeşte. Te duci la românul care ne-a botezat pe fata lui Maci şi îi dai 300.000 (n.r. - Mircea Băsescu). Te urci în maşină cu Maci şi cu copiii şi îl aştepţi la poartă până vine. Si îi spui că nu mă poate scăpa nimeni decât fratele lui. Vorbeşti cu el şi îi spui că în afară de banii pe care îi dai acum, îi mai dai încă patru sute.
STELA: Fratele celui mare de la oraş, care ne-a botezat unde am fost aseară la APA cea mare!
ANGHEL SANDU: Cine?
STELA: Unde am fost eu aseară la apa cea mare! A vorbit si Birea cu el!
ANGHEL SANDU: Şi?!
STELA: A vorbit cu el despre tine! Şi a zis că cel mare de la Bucureşti în câteva zile trebuie să te pună în libertate.

 

BERCEA: DĂ-I NIŞTE BANI ŞI SPUNE-I SĂ MĂ SCOATĂ!
FLORIN ANGHEL: Am vorbit cu omul acela la care ne-ai trimis ... Am fost la el şi a spus că el în două zile te scoate în libertate. A cerut banii de la noi şi a spus că nu îi dăm direct lui şi să îi lăsăm la un hotel. Nouă ne-a fost frică!
ANGHEL SANDU: Lui românul ăla care i-ai dat tu banii
este prieten cu naşul nostru, ăla acolo... Să nu îi dăm banii decât în prezenţa naşului nostru.
FLORIN ANGHEL: Am vorbit cu naşul aseară (...)
ANGHEL SANDU: Dă-i acolo nişte bani şi spune-i să mă scoată să mă judec in libertate.


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.