Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS

Publicat in Politica 04 Iunie 2014 1243 ori
Google+ WhatsApp
Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS
Ponta: Nu se impun taxe noi pentru reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu se impun taxe noi ca măsuri compensatorii la reducerea CAS, el arătând că reprezentanţii CE au cerut Guvernului să se încadreze în prevederile Tratatului Fiscal în ceea ce priveşte limitele de deficit.

 

 

 
Întrebat dacă se impun noi taxe ca măsuri compensatorii pentru adoptarea reducerii CAS, Ponta a răspuns: „Nu. Nu se impun. Ideea este că în final trebuie să rămânem în aceeaşi limită de deficit”.
 
 
„Haideţi să fim serioşi şi să discutăm la final. Evident, cei de la FMI şi CE în special - mai puţin cei de la FMI - ne-au cerut să ne încadrăm în Tratatul fiscal care priveşte limitele de deficit. Cum o facem, astea sunt lucruri pe care le discutăm în această perioadă”, a adăugat Ponta.
 
 
El a arătat că a sesizat existenţa unor diferenţe de opinie legate de adoparea acestei măsuri.
 
 
„Ideea e următoarea: întâi şi întâi am văzut că a existat un sprijin extraordinar şi le mulţumesc şi celor din Parlament şi din mass-media care ne-au sprijinit să discutăm cu FMI reducerea CAS. Acum, dacă vrem să le reducem, am văzut deodată că în special o anumită parte au sărit pe noi, aoleu, nu reduceţi CAS, că nu ştiu ce o să se întâmple.
 
 
Intrăm iarăşi în povestea strict politică cu bască, fără bască. S-a făcut şi moţiune de cenzură contra noastră că nu reducem CAS. Acum, dacă le reducem, probabil se va face moţiune că de ce le-am redus”, a mai spus Ponta, potrivit Mediafax.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.