Lovitură de graţie pentru Crin Antonescu: Intrarea PNL în PPE, AMÂNATĂ până la toamnă - AUDIO

Publicat in Politica 03 Iunie 2014 Actualizat: 03 Iunie 2014 879 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură de graţie pentru Crin Antonescu: Intrarea PNL în PPE, AMÂNATĂ până la toamnă - AUDIO
Lovitură de graţie pentru Crin Antonescu: Intrarea PNL în PPE, AMÂNATĂ până la toamnă - AUDIO

 

PNL are de aşteptat până la toamnă pentru a se aflilia PPE. Liberalii vor intra în familia politică a lui Traian Băsescu abia peste câteva luni. Informaţia a fost confirmată în exclusivitate pentru România TV de purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, Kostas Sasmatzoglou. Crin Antonescu a anunţat, imediat după europarlamentare, trecerea PNL la PPE.

 

 

 


"PNL a cerut oficial să se aflilieze la PPE, iar această cerere a fost înaintată Adunării Politice a PPE, cea care ia acest gen de decizii. Acum urmează să primim documentele aferente acestei cereri, documente pe care le vom primi în zilele următoare. Procesul a fost demarat, aşa cum am spus, toată lumea a salutat cererea, nu a întrebat nimeni de ce şi cum, toţi au fost pozitivi. Ne aşteptăm ca procesul de afiliere să fie finalizat la următoarea Adunare, care este prevăzută în septembrie", a declarat  purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, Kostas Sasmatzoglou, în exlusivitate pentru România TV.


 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.