Madalin Voicu, catre pe Remus Cernea, in sedinta de plen: "Cat costa kg de vaselina?"

Publicat in Politica 03 Iunie 2014 4768 ori
Google+ WhatsApp
Madalin Voicu, catre pe Remus Cernea, in sedinta de plen: "Cat costa kg de vaselina?"
Madalin Voicu, catre pe Remus Cernea, in sedinta de plen: "Cat costa kg de vaselina?"

Un schimb acid de replici a avut loc astazi, in timpul sedintei comisiilor parlamentare a Camerei Deputatilor.

 

 

Prezent in sedinta de plen, Madalin Voicu i-a adresat o intrebare cu mesaj subliminal lui Remus Cernea, membru in Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale. "Cat costa kilogramul de vaselina?", a zbierat Voicu in plenul Camerei.

 

Deputatul PSD si-a expirmat, de-a lungul timpului, opinia cu privire la "maladia" homosexualitatii, criticand in termeni duri initiativele care incurajeaza relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex: ‘'Cred că este o chestiune mai mult de patologie, oamenii ăştia cred că au nişte probleme care trebuiesc înţelese într-un fel, suferă de anumite complexe, au o modificare de gene, nu ştiu, n-am o chestiune care să mă pornească împotriva lor, cât mai curând îi compătimesc'', a spus deputatul Mădălin Voicu.

 

"Domnul Cernea cred că a exagerat puţin dar cred că a fost şi greşit înţeleasă propunerea lui. Ca să faci un proiect de lege pentru asta, ni se pare, în momentul de faţă în România, neavenită.", a adaugat acesta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.