EXCLUSIV/ Incepe batalia in PNL: Mircea Rosca VS. Beciu & Botez

Publicat in Politica 27 Mai 2014 Actualizat: 27 Mai 2014 3629 ori
Google+ WhatsApp
EXCLUSIV/ Incepe batalia in PNL: Mircea Rosca VS. Beciu & Botez
EXCLUSIV/ Incepe batalia in PNL: Mircea Rosca VS. Beciu & Botez

Nici nu s-au terminat bine alegerile, ca in interiorul PNL au si inceput cruciadele. Armele liberalilor s-au indreptat cu precizie asupra liderului filialei judetene, Mircea Rosca, pus la zid pentru rezultatele slabe ale partidului, in teritoriu. Sau, poate, asta a fost doar pretextul.

 

 

De fapt, sirul evenimentelor ar putea confirma alt scenariu, fara legatura cu scorul obtinut de PNL sub obladuirea lui Rosca. Duminica seara, inainte de aflarea rezultatelor oficiale, la sediul PNL din Ploiesti au avut loc schimburi de opinii si au fost lansate ipoteze si acuzatii, cu efect balistic. Printre cei mai vocali participanti, Catalin Beciu (membru liberal) si-a expus punctul de vedere cu privire la esecurile partidului cauzate, evident, de Mircea Rosca si, potrivit surselor noastre, si-a anuntat intentia de a-l inlocui pe acesta din urma in functia de lider judetean al PNL. Cei care l-au urmarit de-a lungul timpului pe Beciu au inteles ca relatia sa cu seful liberalilor a stat pe un munte de reprosuri, contre si atacuri mai mult sau mai putin directe. Daca pana acum, Rosca se baza pe sustinerea lui Antonescu si greu putea fi clintit din functie, iata ca de astazi, lucrurile s-ar putea schimba radical.

 

In paralel, un alt liberal cu greutate in partid a inceput o campanie neoficiala prin care incearca sa avanseze in grad. Potrivit informatiilor primite pe surse, George Botez, consilier local si membru PNL Ploiesti, si-a transformat pub-ul de la stadion (Yell Wolf Pub) in loc de huzureala pentru toti cei care ii impartasesc dezacordul fata de Mircea Rosca. Asa se face ca multe pahare au fost inchinate si multe farfurii cu mancare golite in timpul discutiilor cu liberalii dispusi sa-si dea acordul privind eliminarea lui Rosca din functia detinuta.

 

Din cele de mai sus nu reiese doar relatia de prietenie bazata pe interese comune dintre Beciu si Botez, ci si o noua organizare in terenul liberalilor. Curand, vom asista la schimbari interesante la nivel local si judetean, unde scaunele vor fi impartite prieteneste intre cei doi. Ramane de vazut daca oamenii lui Rosca vor alege sa parareasca barca sau vor ceda in fata farfuriilor cu fripturi ademenitoare.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.