Iohannis îl lovește pe Antonescu: ”Dacă PNL îmi cere, candidez la Președinție!”

Publicat in Politica 22 Mai 2014 2573 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis îl lovește pe Antonescu: ”Dacă PNL îmi cere, candidez la Președinție!”
Iohannis îl lovește pe Antonescu: ”Dacă PNL îmi cere, candidez la Președinție!”

Klaus Iohannis, prim-vicepreședintele PNL, este gata să-i ia locul lui Crin Antonescu. Nu la șefia partidului, ci la o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale din noiembrie.

 

 

”Dacă partidul va cere să candidez la Președinția României, vom discuta și sper să dau un răspuns bun!”, a spus Iohannis la Craiova, pentru gds.ro.

 

Totuși, liderul PNL îl consideră pe Antonescu drept candidat la Președinție, iar el ar putea fi premier. ”Mai în glumă, mai în serios, noi facem acest tandem de cel puţin un mandat. Poate vă amintiţi că în 2009 a fost prima dată când am ieşit în public în acest tandem, Antonescu preşedinte şi eu propus pentru guvern. În aceşti cinci ani, s-a dovedit că suntem o echipă bună şi credem că acest tandem, această echipă în această formulă, are şanse de succes.”, a adăugat Iohannis.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.