Inca un președinte de CJ în atenția ANI. Evident, tot PSD-ist

Publicat in Politica 14 Aprilie 2014 1989 ori
Google+ WhatsApp
Inca un președinte de CJ în atenția ANI. Evident, tot PSD-ist
Inca un președinte de CJ în atenția ANI. Evident, tot PSD-ist

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu s-a ales cu un dosar pe rol la Agenția Națională de Integritate. Cazul lui Țuțuianu a devenit cunoscut după ce PESURSE.RO a publicat o anchetă care dezvăluia contracte pe care CJ Dâmbovița le are cu firme apropiate președintelui de Consiliu.

 

 

Pesurse.ro a solicitat Agenției Naționale de Integritate informații despre Țuțuianu Adrian pentru a verifica dacă în urma anchetei publicate pe site-ul nostru, instituția s-a autosesizat din oficiu.

 

Răspunsul Agenției a fost acela că ”instituţia nu poate furniza date și informații cu privire la cauzele aflate pe rolul Agenţiei, respectând astfel principiile după care se desfăşoară activitatea de evaluare”, ceea ce înseamnă că președintele Consiliului Județean Dâmbovița se află în atenția ANI.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office