Ponta despre riscul baronului: Sunt tinte pentru procurori

Publicat in Politica 04 Aprilie 2014 253 ori
Google+ WhatsApp
Ponta despre riscul baronului: Sunt tinte pentru procurori
Ponta despre riscul baronului: Sunt tinte pentru procurori

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că şefii Consiliilor Judeţene sunt oamenii în care românii au cea mai mare încredere, dar că în acelaşi timp sunt şi ţinte pentru procurori.

 

 

 

‘Sunt absolut convins că aşa cum în România preşedinţii de Consilii Judeţene sunt oamenii cei mai votaţi şi în care românii au cea mai mare încredere, chiar dacă sunt şi ţinte pentru procurori – asta vine o dată cu popularitatea şi cu faptul că sunt votaţi şi atunci fiind şi o meserie periculoasă – şi de partea cealaltă a Prutului sunt convins că oamenii aşteaptă foarte mult de la şefii de raioane şi aveţi, într-un fel sau altul, aceleaşi probleme pe care le au şi preşedinţii de Consilii Judeţene din România, şi anume resurse financiare destul de puţine, birocraţie şi un tip de centralism’, a declarat Ponta la o intalnire cu reprezentantii raioanelor din Republica Moldova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.