Cum a încercat PNL să racoleze un parlamentar pe filieră religioasă

Publicat in Politica 01 Aprilie 2014 402 ori
Google+ WhatsApp
Cum a încercat PNL să racoleze un parlamentar pe filieră religioasă
Cum a încercat PNL să racoleze un parlamentar pe filieră religioasă

PP-DD a devenit, imediat după alegerile din 2012, o sursă de parlamentari pentru celelalte partide. Tatonările au durat câteva luni, iar pe măsură ce tensiunea creştea în USL oamenii „domnului Dan” îngroşau rândurile Puterii.

 

 

La Senat, din 21 de oameni, PP-DD a rămas cu trei. Unul dintre cei trei, senatorul de Timiş Ioan Iovescu, nu a dus lipsă de oferte, însă principiile l-au împiedicat să trădeze partidul pe listele căruia a fost ales. Devenit membru într-o biserică baptistă după ce a ajuns în Parlament, Iovescu susţine că prima ofertă de a deveni traseist politic a avut-o de la PNL. Senatorul pune întâmplarea pe seama faptului că un al senator de Timiş, liberalul Ben-Oni Ardelean, este şi el creştin baptist.

 

„Am avut şi eu tot felul de oferte. Am fost onorat cumva prin faptul că PNL a fost chiar primul partid care a venit la mine şi mi-a făcut oferta de a merge la ei, de acum un an. I-am apreciat că ei nu au aruncat cererile peste tot. Probabil le-a spus şi domnul Ben-Oni Ardelean că sunt şi eu ca şi el într-un cult în care trădarea nu ne caracterizează. Şi-or fi zis «Hai că acum e momentul!», pentru că în momentul ăla nu eram botezat, «Că dacă se botează nu mai vrea.»”, a declarat Iovescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office