Bataie de joc: PDL Ploiesti s-a opus modernizarii pietei Halelor Centrale

Publicat in Politica 31 Martie 2014 459 ori
Google+ WhatsApp
Bataie de joc: PDL Ploiesti s-a opus modernizarii pietei Halelor Centrale
Bataie de joc: PDL Ploiesti s-a opus modernizarii pietei Halelor Centrale

Proiectul de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractului de delegare de gestiune prin concesiune a serviciului public de întreţinere, administrare şi exploatare a pieţelor agroalimentare, a bazarelor, târgurilor şi oboarelor din Municipiul Ploieşti şi a Halelor Centrale a fost respins, astazi, in sedinta Consiliului Local Ploiesti.

 
 
 
 
Noua PDL-isti s-au opus aprobarii proiectului care ar fi avut nevoie de 18 voturi pozitive pentru a fi realizata o piata noua si moderna in centrul Ploiestiului.
 
 
Prelungirea contractului de concesiune era necesara pentru obtinerea unui credit in valoare de 21 milioane de lei in conditii avantajoase, bani folositi pentru reconstruirea pietei centrale, depasita din punct de vedere al igienei, sigurantei si capacitatii.
 
 
Prin votul lor, consilierii PDL nu au facut altceva decat sa blocheze investiile noi din municipiul Ploiesti, mentinand orasul la nivelul anilor '80.
 
 
„Această prelungire era necesară pentru accesarea unui credit în scopul realizării piesei centrale. Se dovedeşte astfel că grupul consilierilor democrat-liberali sunt împotriva creării unor condiţii optime pentru cetăţenii acestui oraş, votând împotrivă. Noi acum încercăm să restabilim situaţia financiară a societăţii. Am preluat o gaură de 6 miliarde de lei (lei vechi n.r.), la această societate, în momentul preluării mandatului. A mai fost o sentinţă judecătorească care a fost câştigată de societatea care a administrat Oborul în trecut, care ne-a obligat la plata a 11 miliarde de lei. Societatea a reuşit ca în 2013 să plătească aceste sume şi să iasă pe profit de minim de 3 miliarde de lei“, a declarat Emanuel Ilie, directorul Sc Hale şi Pieţe, citat de Jurnalul Prahovean.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.