Pana acum l-a durut in cot... Crin Antonescu, OPERAT în mare secret

Publicat in Politica 30 Martie 2014 505 ori
Google+ WhatsApp
Pana acum l-a durut in cot... Crin Antonescu, OPERAT în mare secret
Pana acum l-a durut in cot... Crin Antonescu, OPERAT în mare secret

Fostul șef al Senatului și președinte al PNL, Crin Antonescu, a suferit o intervenție chirurgicală în mare secret. Deși problema era mai veche, Antonescu a făcut operația recent, după ce a demisionat de la şefia Senatului.

 

 


Crin Antonescu s-a operat, în urmă cu două săptămâni, la cotul de la mâna dreaptă, informează România TV. A fost o intervenţie chirurgicală pe care Crin Antonescu a ales s-o facă după ce a demisionat de la conducerea Senatului, evitând astfel toate procedurile speciale. Dacă ar mai fi fost şef al Senatului, Antonescu trebuia să meargă la Spitalul Militar pentru această operaţie. 

 

Intervenţia chirurgicală a fost una uşoară pentru liderul PNL, susţin apropiaţi ai acestuia, citaţi de România TV, mai ales că într-o săptămână Antonesc era recuperat total. 

 

Crin Antonescu a confirmat informaţia, precizând, în glumă, că acum nimeni nu va mai putea să spună despre el că îl doare în cot.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.