Pungi PSD cu cadouri pe Aleea Bahluiului

Publicat in Politica 25 Noiembrie 2009 Actualizat: 30 Noiembrie 2009 1229 ori
Google+ WhatsApp
Pungi PSD cu cadouri pe Aleea Bahluiului
Pungi PSD cu cadouri pe Aleea Bahluiului

Ieri, o patrulă de poliţie a Secţiei 3 Ploieşti a descoperit pe Aleea Bahluiului doi tineri care ofereau din partea PSD pungi cu cadouri. Patrula le-a solicitat acestora să precizeze destinatia bunurilor şi sa se legitimeze. Unul dintre tineri a inmanat documentele de identitate, însă cel de-al doilea a refuzat, aşa că a fost condus la sediul Sectiei 3 de catre o alta patrula venită in sprijin. 

Patrula ramasă a fost interpelata de sase tineri, care se aflau în doua autoturisme, nemulţumiţi de faptul că prietenul lor a fost condus la politie. Între cele sase persoane si patrula de siguranta publica au avut loc discutii contradictorii, iar după ce au apărut şi două echipe de televiziune, tinerii au spus că politistul e beat. Normal, au ajuns cu toţii la secţie. Poliţistul a fost testat cu un etilotest, iar tinerii au fost audiaţi. Declaraţia lor e de excepţie şi arată cât de prost e făcută legea electorală: "bunurile apartin unuia dintre ei, care le-a primit de la un prieten, membru PSD, şi urmau sa ajunga la domiciliul unui alt prieten, sens in care posesorul a solicitat mai multor cunostinte sa il ajute sa le transporte". Sigur, şi marmota învelea ciocolata...

Vlad Cosma, unul dintre cei chemaţi în ajutor de primii tineri reţinuţi, spune că poliţiştii nu s-au comportat corect: "trebuie să vezi filmul, să vezi cum înjura poliţistul, şi cum spunea că e maşina lui, dacă e talonul la el". Revin, aşadar, când am materialul video.

Singurul câştig este că incidentul a fost dezamorsat fara a fi inregistrate evenimente deosebite.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office