PDL Prahova a început gherila mediatică anti-PSD

Publicat in Politica 25 Noiembrie 2009 Actualizat: 25 Noiembrie 2009 1417 ori
Google+ WhatsApp
PDL Prahova a început gherila mediatică anti-PSD
PDL Prahova a început gherila mediatică anti-PSD

PSD Prahova a sesizat, ieri, IJP şi Biroul Electoral Judeţean pe tema amplasării, în Ploieşti, pe domeniul public, a opt panouri publicitare cu un fals mesaj electoral, în numele Alianţei PSD + PC. "Materialele expuse pe aceste panouri nu au fost postate de către Alianţa Politică PSD+PC Prahova şi nu au elementele de identificare corespunzătoare normelor legale". Pe panouri, Mircea Geoană apare înconjurat de Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc şi Dan Voiculescu. 
PSD a prins în flagrant două persoane care se pregăteau să expună un astfel de mesaj electoral fals pe un panou amplasat în intersecţia Malu Roşu cu strada Podul Înalt. Poliţiştii de la Secţia nr. 3 Vest au reţinut cele două persoane, în vederea identificării şi aplicării măsurilor legale. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.