Cristian Burlacu:

Publicat in Politica 23 Noiembrie 2009 Actualizat: 24 Noiembrie 2009 959 ori
Google+ WhatsApp
Cristian Burlacu:
Cristian Burlacu:

Fostul deputat PNL de Valea Prahovei, în prezent membru al PDL, Cristian Burlacu, le-a scris alegătorilor de pe Valea Prahovei după alegerile prezidenţiale de duminică. "Vă  mulţumesc pentru rezultatul excelent pe care l-am obţinut împreună  în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Vă informez că în colegiul nostru Traian Băsescu a fost votat de 13.923 de cetăţeni, respectiv 39,81%. Un număr important de cetăţeni şi-a exprimat simpatia pentru PNL şi Crin Antonescu, dând măsura vocaţiei de dreapta. Deşi, pentru noi, ar fi fost mai grea o confruntare cu Crin Antonescu, pentru români, ea ar fi fost de preferat. 

Sper că în turul al doilea veţi fi alături de noi şi de Traian Băsescu, singurul care cunoaşte şi susţine proiectele de dezvoltare pentru valea superioară a Prahovei. Vă reamintesc că pe 6 decembrie, ne aşteaptă o bătălie electorală mult mai grea şi că fără aportul fiecăruia nu vom câştiga", scrie Burlacu alegătorilor.

Traian Băsescu a câştigat în majoritatea localităţilor colegiului 1 Prahova: 37,1% la Azuga, 46.8% la Buşteni, 38,9% la Sinaia, 49,4% la Comarnic, 33,9% la Breaza, 49,0% la Talea, 28,2% la Adunaţi, iar la Cornu - 25,1%.

Deputatul Cristian Burlacu crede că votul vine din alocările guvernului PDL în acest an pentru proiectele Văii Prahovei: 2,6 milioane euro la Azuga pentru o instalaţie de înzăpezire artificială a pârtiei pe 5,5 km;  2,3 milioane euro pentru pârtia de biatlon şi Fun Parc la Buşteni; 12 milioane euro la Breaza pentru dezvoltarea ca staţiune balneo–climaterică; 2,3 milioane euro la Sinaia, pentru instalaţie transport pe cablu şi un teleschi pe Valea Soarelui. 

 

 

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro