PSD dă exemple de fraude electorale făcute de PDL Prahova

Publicat in Politica 22 Noiembrie 2009 Actualizat: 24 Noiembrie 2009 1577 ori
Google+ WhatsApp
PSD dă exemple de fraude electorale făcute de PDL Prahova
PSD dă exemple de fraude electorale făcute de PDL Prahova

"Fanteziile bolnăvicioase ale conducerii PDL Prahova, care funcţionează în continuare pe principiul “Hoţul strigă hoţii!”, sunt menite să distragă atenţia electoratului de la adevarata fraudare a alegerilor", scrie PSD Prahova într-un comunicat de presă, menit să arate care sunt adevăraţii hoţi ai alegerilor din Prahova. 

  • Zeci de locuitori ai municipiului Câmpina sunt transportaţi la vot cu autoturisme ce aparţin firmei Fibec. Printre acestea, autoturismul RENAULT cu numărul de înmatriculare PH 75 FBC, care a făcut până în prezent mai mult de 15 curse.
  • Peste 300 de “excursionişti” au fost aduşi încă de sâmbătă seara în voiaj electoral şi cazaţi la motelurile din staţiunea Slănic.
  • 10 autocare cu locuitori ai Colegiului electoral nr. 11 Ploieşti, unde Roberta Anastase a fost aleasă deputat, au plecat în această dimineaţă într-o excursie electorală la Bran. Autocarele aparţin firmei Beck,  apropiată PDL.
  • Primarul comunei Lipăneşti, Robert Nica, şantajat cu dosarul privind realizarea iluminatului public în comunele judeţului împreună cu deputatul PD-L, Florin Anghel, se amestecă nepermis în procesul de votare care se află în curs de derulare în comună.
  • Primarul comunei Târgşorul Vechi, Nicolae Drăgan, organizează transportul localnicilor la secţia specială cu microbuzele firmei Stepo Trans.
  • Primarul din Târgşorul Nou şi liderul etnicilor rromi, Tudor Gheorghe, au împărţit pachete cu alimente locuitorilor din satul Mărgineni .  

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.