Dog Security şi Sparta Security, acuzate de intimidare

Publicat in Politica 22 Noiembrie 2009 Actualizat: 22 Noiembrie 2009 3205 ori
Google+ WhatsApp
Dog Security şi Sparta Security, acuzate de intimidare
Dog Security şi Sparta Security, acuzate de intimidare

PDL Prahova a reclamat că la secţiile de votare de la Şcolile 6 şi 29 din zona de vest a Ploieştiului PSD şi agenţii de pază ai firmei Sparta Security intimidează votanţii. În replică, PSD Prahova susţine că agenţii firmei de pază Sparta Security sunt angajaţi de partid să asigure securitatea membrilor PSD şi a observatorilor din secţiile de votare.

Poliţia a intervenit, agenţii au fost convocaţi să dea declaraţii. "Legea spune că paza secţiilor de votare şi membrilor comisiilor electorale este asigurată de poliţie, jandarmi, poliţia comunitară şi inspectoratul pentru situaţii de urgenţă. Cum agenţii firmei de pază nu au atribuţii în această zonă, le-am cerut să plece, şi au plecat", spune Dan Radu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Se pare că şi firma Dog Security face acelaşi lucru pentru PDL. Phonline.ro a informat IJP prahova despre prezenţa agenţilor acestei firme de pază la secţiile de vot de la Şcoala 29 din Ploieşti. 

 

 

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro