Ploieşti - Ameninţare cu bombă în secţia de vot nr. 17

Publicat in Politica 22 Noiembrie 2009 Actualizat: 22 Noiembrie 2009 1130 ori
Google+ WhatsApp
Ploieşti - Ameninţare cu bombă în secţia de vot nr. 17
Ploieşti - Ameninţare cu bombă în secţia de vot nr. 17

Secţia 17 de vot, din sediul CCS Ploieşti, a fot evacuat de votanţi, la ora 11.00, din cauza unei ameninţări cu bombă. "Erau speriaţi că pe exit-poll nu se vede Băsescu, şi că Geoană ia tot aici, de-aia au făcut-o", indică spre pedelişti George Stanciu, ginerele fostului primar PSD Emil Calotă. 

Curios, deşi trebuia chemată poliţia, evacuată clădirea şi cercetată de trupele speciale, nici unul din aceste lucruri nu s-a întâmplat. Au fost evacuaţi doar votanţii, care, în 30 de minute, formaseră o coadă cum nu s-a mai văzut la vot din 1990 încoace...

În jurul, Dispeceratul I.P.J. Prahova a fost sesizat telefonic prin intermediul apelului unic de urgenţă „112”, cu privire la amplasarea unei bombe la Secţia de votare numărul 17, ameninţarea fiind făcută de o persoană cu voce de copil. 

IJP Prahova spune că apelul a fost la ora 11.20, de o voce de copil, de la un telefon din zona Sălciile-Ciorani. Investigaţiile făcute de SRI şi IJP au arătat că "nu sunt elemente care să  conducă la identificarea acestui gen de riscuri (colete sau persoane suspecte)".  

Procesul electoral a fost reluat la secţia de votare de la Clubul Sportiv Şcolar după ora 12.30.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro