Află ce politician din Prahova este tată de actriță!

Publicat in Politica 12 August 2013 1501 ori
Google+ WhatsApp
Află ce politician din Prahova este tată de actriță!
Află ce politician din Prahova este tată de actriță!

“Lumea e a mea” – filmul de debut al regizorului Nicolae Constantin Tănase a ajuns la jumătatea filmărilor.

 

 

 

În urmă cu două săptămâni o echipă alcatuită din tineri pasionaţi a început filmările pentru lungmetrajul independent “Lumea e a mea”, în regia lui Nicolae Constantin Tănase, după un scenariu care îi aparţine Ralucăi Mănescu. Producătorii filmului sunt Tudor Giurgiu (Libra Film) şi Radu Stancu (deFilm).

 

Filmul prezintă povestea Larisei, o tînără în vârstă de 16 ani care trăieşte într-un orăşel lângă mare. Larisa e îndrăgostită de Florin,  Don Juan-ul liceului şi îşi doreşte cu orice preţ să ajungă cineva într-un mediu violent dominat de bani şi influenţă.

 

 

Distribuţia este alcătuită în principal din actori tineri, neprofesionişti, care au fost selecţionaţi pe parcursul acestui an prin intermediul reţelei de socializare Facebook.  Din distribuţie fac parte: Ana Maria Guran, fiica deputatului USL Virgil Guran, Ana Vatamanu, Oana Rusu şi Iulia Ciochină. 

 

 

Ana-Maria Guran, fiica deputatului USL Virgil Guran

 

 

Pentru dezvoltarea lung metrajului său de debut: “Lumea e a mea”, regizorul a primit un stagiu de rezidenţă la Berlin în anul 2011.

 

Filmările se întind pe perioada a aproximativ 4 săptămâni şi se desfăşoară în Constanţa şi Bucureşti. Filmul nu beneficiază de nicio susţinere din partea Centrului Naţional al Cinematografiei sau a vreunei alte instituţii publice, fiind realizat din fonduri exclusiv private.

 

“Cred că Nicolae Constantin Tănase este cea mai proaspătă nouă voce a cinemaului românesc şi am mare încredere în filmul lui de debut. E un demers curajos, aş zice chiar kamikaze, filmarea unei poveşti dificile, folosind neprofesionişti în rolurile principale şi lucrând cu o echipă restrânsă şi fără experienţă în filmul de lung-metraj. Vizionând însă primele secvenţe filmate la malul mării cred că pariul va fi câştigat şi Lumea e a mea va fi marea surpriză cinematografică a anului 2014. Mulţumesc autorităţilor locale din Constanţa, Primăriei, partenerilor noştri de la Neptun TV care ne-au sprijinit esenţial pentru ca filmările derulate în Constanţa să decurgă în bune condiţii. Constanţa e un oraş încă insuficient exploatat cinematografic şi mă bucur că am avut ocazia să filmăm în locuri extrem de ofertante din punct de vedere vizual”  , a declarat producătorul Tudor Giurgiu.

 

Filmul va fi distribuit în România de Transilvania Film, iar premiera va avea loc în vara anului 2014.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office