Elena Miruna Zoiade: De ce îl votez pe Crin Antonescu

Publicat in Politica 20 Noiembrie 2009 1483 ori
Google+ WhatsApp
Elena Miruna Zoiade: De ce îl votez pe Crin Antonescu
Elena Miruna Zoiade: De ce îl votez pe Crin Antonescu

Crin Antonescu…. Un om onest, un om de cuvant. Faţă de  alti politicieni romani chiar are solutii pentru iesirea din criza si sunt sigura ca le va pune in aplicare. Astazi citeam o scrisoare primita din partea dansului pentru iesitea din criza a Romaniei….pentru ca Romania chiar se afla intr-o mare criza!

In primul rand propunera lui Klaus Iohanis pentru functia de Prim Ministru, este un om capabil care poate face ceva pentru Romania in momentul de fata.

Are un trecut curat si nu poate fi santajat cu nimic.

Incearca sa puna in practica modelul german de guvernare anti criza si cine a fost in Germania poate face diferenta! Germania este principalul sprijin financiar al Uniunii Europene. Este o tara civilizata si unde cuvantul spus este intotdeauna respectat.

Incearca sa crezee o Romanie in care sa guverneze bunul simt nu valoarea materiala (facuta cine stie cum!!!)

Are un copil caruia sa ii ofere un viitor mai bun ca de altfel si tinerilor din Romania.

Face parte dintr-un partid in care tara este mai presus decat interesele proprii.

In speranta ca romanii se vor trezi, si vor constientiza ca meritam mai mult decat o tara guvernata de minciuni si frustare sper ca pe 22 noiembrie lumea sa iasa la vot si sa voteze CRIN ANTONESCU!

Pentru o Romanie in care ne dorim sa traim!

CRIN ANTONESCU PRESEDINTE!

_________________________________

PHonline.ro vă invită să vă asumaţi un mic eseu cu titlul “10 motive pentru care votez cu…”, care trebuie trimis la adresa de email office@phonline.ro. Politicienii scriu gratis, dar voi puteţi câştiga un premiu în valoare de aproape 100 de euro.

Condiţiile de participare - în secţiunea: www.phonline.ro/10-motive

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro