Crin Antonescu: “A venit momentul să terminăm Revoluţia”

Publicat in Politica 18 Noiembrie 2009 1344 ori
Google+ WhatsApp
Crin Antonescu: “A venit momentul să terminăm Revoluţia”
Crin Antonescu: “A venit momentul să terminăm Revoluţia”

“România a stat destul la mâna voastră 20 de ani, a voastră, Băsescu şi Geoană, a celor care sunteţi în spatele lui Băsescu şi Geoană. V-aţi ghiftuit, v-aţi îmbogăţit, v-aţi aranjat. Lăsaţi-ne acum şi pe noi să trăim în România noastră, nu a voastră!”, i-a somat liderul PNL Crin Antonescu pe contracandidaţii săi la Preşedinţia României. Crin Antonescu îi cere lui Hrebenciuc să-l „lase” pe Mircea Geoană la dezbateri.

Candidatul liberal la Preşedinţia României, Crin Antonescu, şi-a reînnoit, astăzi, 15 noiembrie, provocarea la o dezbatere adresată contracandidatului său social democrat, Mircea Geoană. „Îl rog respectuos pe domnul Hrebenciuc, chiar îi cer oficial, să-i permită lui Mircea Geoană, să-i dea voie să participe la dezbateri. Îi garantez integritatea şi securitatea. Să-l lase o oră şi îl ducem noi acasă pe urmă”, a spus Crin Antonescu.

Avem nevoie de un preşedinte care să nu vorbească despre frică, ci despre curaj, despre curajul de a ne respecta între noi şi de a-i ridica în fruntea ţării pe cei mai buni dintre noi!

Nu mi-a fost frică să merg la Cluj unde Traian Băsescu avea adunaţi 50.000 de oameni din toată ţara pentru a face un miting. Nu mi-a fost frică să merg, să discutăm, să dezbatem, să ne confruntăm în faţa românilor, aşa cum i-a fost frică lui Mircea Geoană. Nu mi-a fost frică să merg în Clujul cu primar PD-ist, în Clujul cu 50.000 de PD-işti, cu un moderator propus de cei de la PD şi să stăm de vorbă şi cred că românii au văzut că avem şansa unui alt preşedinte, că după douăzeci de ani avem nevoie de un preşedinte care să nu vorbească despre frică, ci despre curaj.

Nu mai vreau o lume a şmecheriei, a minciunii, a oamenilor care ajung peste noapte miniştri!

„Nu mai vrem o lume a şmecheriei, a minciunii, a oamenilor care ajung peste noapte miniştri, care ajung peste noapte bogătaşi fără trudă”, le-a spus Crin Antonescu sâmbătă, 14 noiembrie, miilor de ieşeni veniţi să-l întâmpine pe candidatul PNL la Preşedinţia României. Liderul liberal i-a invitat pe locuitorii Iaşiului să aibă curaj, să se prezinte la vot şi să ignore mesajele de frică transmise de contracandidatul său, Traian Băsescu, aşa cum şi el le-a ignorat şi s-a prezentat într-o dezbatere faţă în faţă cu acesta.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.