Prefectura Prahova a felicitat SMV Ploiesti pentru finalizarea "Aleii Fauritorilor Unirii" din Parcul Bucov

Publicat in Politica 25 Octombrie 2022 829 ori
Google+ WhatsApp
Prefectura Prahova a felicitat SMV Ploiesti pentru finalizarea "Aleii Fauritorilor Unirii" din Parcul Bucov
Prefectura Prahova a felicitat SMV Ploiesti pentru finalizarea "Aleii Fauritorilor Unirii" din Parcul Bucov

Regina Maria - suverana care inchide seria de busturi - parte a proiectului "Aleea Făuritorilor Marii Uniri" din Parcul "Constantin Stere" Bucov

Personalitatea puternică, universală a Reginei Maria a României rămâne un exemplu de curaj și progres pentru istoria noastră, iar prin adăugarea acestui bust în spațiul public, vizitatorii vor avea oportunitatea să cunoască sau să-și reamintească frânturi din frumoasa istorie a României, în spiritul propus de cei care au gândit fabuloasa Alee a Făuritorilor României Mari. Regina va pleda, peste timp, cauza țării sale, făcând cunoscută Romania în întreaga lume.

Instituția Prefectului Județul Prahova prin prefectul Virgiliu Nanu și subprefectul Emil Drăgănescu au felicitat și au mulțumit celor care au făcut posibil acest moment deosebit, care este de fapt o recunoaștere firească a ceea ce a fost și este pentru noi familia Regală a României prin Regele Ferdinand și Regina Maria.

Felicitări pentru determinarea și constanța cu care societatea cultural-istorică "Mihai Viteazul" și președintele acesteia, domnul Mircea Cosma își mențin țelul - acela de a păstra și promova valorile istorice, culturale, spirituale și artistice ale poporului roman.

Felicitări tuturor celor care și-au adus contribuția la realizarea grandiosului proiect, iubitori de istorie și tradiție care au pus umarul la transformarea aleii principale a Parcului Constantin Stere în loc de cinste, prin întemeierea aleii unice dedicată Făuritorilor României Mari.

Comunicat Prefectura Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.