Subprefectul Emil Draganescu isi prezinta raportul de activitate pe ultimele 3 luni. "Cea mai grea perioada din 4 ani de mandat"

Publicat in Politica 25 Octombrie 2022 404 ori
Google+ WhatsApp
Subprefectul Emil Draganescu isi prezinta raportul de activitate pe ultimele 3 luni. "Cea mai grea perioada din 4 ani de mandat"
Subprefectul Emil Draganescu isi prezinta raportul de activitate pe ultimele 3 luni. "Cea mai grea perioada din 4 ani de mandat"

Asa cum ne-a obisnuit, subprefectul Emil Draganescu isi prezinta raportul de activitate pe ultimele 3 luni, pentru a oferi prahovenilor transparenta despre care multi politicieni si oameni de administratie doar vorbesc.

Potrivit subprefectului, aceasta perioada a fost cea mai grea din toti cei 4 ani de mandat, motivul fiind explicat de acesta in raportul postat pe Facebook:

"Dragi prieteni!

Vă prezint astăzi ,așa cum m-am angajat, raportul de activitate pentru ultimele 3 luni!!!

Pot spune că acestea au fost cele mai grele săptămâni pe care le-am avut în cei peste 4 ani petrecuți, în decursul timpului, pe această funcție!

Problema termiei m-a făcut să am sentimente de frustrare pentru că nu am atribuții de rezolvare, de furie pentru că Ploieștiul nu trebuie să treacă prin așa ceva, de rușine atunci când ajungeam acasă și vecinii mă întrebau ce mai e nou și de neputință atunci cănd copiii mă întrebau când o să fie apă caldă!?

Acestei probleme s-au suprapus cele care țin de războiul din Ucraina, de criza energetică, de secetă, în vară și multe altele!

Le-am gestionat cum am putut mai bine și pot spune că, împreună cu prefectul județului și cu echipa din Prefectură, am făcut tot ce a depins de noi!

Prin urmare va informez următoarele:

În problematica termiei am fost alături de prefectul județului, în rolul acestuia de mediator între factorii implicați! Am fost și la CET Brazi, am participat la întâlniri cu factorii responsabili și am votat în Comitetul pentru Situații de Urgență pentru reluarea imediată a furnizării agentului termic!

În ceea ce privește rolul de conducere, în numele prefectului, a serviciilor publice deconcentrate, am demarat acțiuni de verificare a unor instituții, finalizând controlul la Casa de Pensii și Direcția pentru Tineret și Sport, prezentând public rapoartele de control!!

Cu privire la Relațiile Externe-primirea Excelenței Sale, doamna ambasador a Franței și primirea reprezentanților unui mare dezvoltator din Arabia Saudită, interesat să investeacă în județul nostru!

În ceea ce privește colaborarea cu mediul de afaceri autohton:

-întâlniri cu reprezentanții hotelierilor prahoveni pentru identificarea problemelor cu care aceștia se confruntă!

-participarea, alături de Patronatul IMM-uror și reprezentanților Ministerului Fondurilor Europene la întâlniri cu mediul de afaceri, în vederea prezentării programelor cu finanțare europeană!

-întâlnire cu conducerea ANPC România și Horeca de pe Valea Prahovei!

-participarea, la invitația Camerei de Comerț, la dezbaterea cu privire la sprijinirea de către mediul de afaceri autohton a echipei de fotbal fanion a județului!

-prezența in teren, alături de reprezentanți ai fermierilor autohtoni și ai instituțiilor publice de profil, pentru constatarea și identificarea unor soluții de combatere a secetei!

În ceea ce privește dialogul social și fondul funciar:

-prezidarea , alături de Prefectul județului, dl Virgil Nanu și dl. Subprefect Alexandru Vane a unor Comisii și Comitete precum: Comisia de Dialog Social, Comitetul pentru Persoane Vârstnice, Comitetul pentru Situații de Urgență sau Comisia de Fond Funciar!

Pe linie educațională:

-la nivelul instituției a fost aprobat Planul de Siguranță in unitățile școlare!

-am participat la deschiderea anului universitar la UPG!

Relația cu mass-media a fost deschisă, oferind punctele de vedere solicitate, tuturor celor interesați și participând la două emisiuni televizate!

În ceea ce privește activitățile cultural-isotice:

-participarea la dezvelirea bustului Regelui Ferdinand pe "Aleea Făuritorilor" din Parcul Constantin Stere!

-participarea la Ziua Imnului!

-participarea la aniversarea a 20 de ani de existență a "Bazei 2 Logistică Valahia"!

-participarea, de Ziua Crucii, la slujba de pomenire a Eroilor Neamului de la Crucea Caraiman!

În ceea ce privește relația cu autoritățile publice locale din județ, pe lângă activitățile uzuale, am întocmit împreună cu personalul din subordine și cu celelalte servicii din Prefectură proiecte de hotarâri de guvern pentru alocarea unor sume din Fondul de Rezervă al Guvernului către localitățile prahovene!

În mare, aceasta este sinteza activității desfășurate, cu bune și cu rele!

Vă mulțumesc, o zi frumoasă și o săptămână ușoară!!!".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.