Sondaj CURS. Cu cine ar vota românii duminica viitoare, dacă ar fi alegeri

Publicat in Politica 25 Octombrie 2022 1712 ori
Google+ WhatsApp
Sondaj CURS. Cu cine ar vota românii duminica viitoare, dacă ar fi alegeri
Sondaj CURS. Cu cine ar vota românii duminica viitoare, dacă ar fi alegeri

Dacă săptămâna viitoare s-ar desfășura un scrutin electoral, cea mai mare parte dintre români ar vota cu PSD. Mai exact, 31% dintre respondenti au declarat ca vor pune stampila pe social-democrati.

Pe locul al doilea se clasează PNL, la distanță foarte mare în preferințele românilor, fiind cotați cu 22%, tot în scădere cu un procent față de luna august (23%).

AUR a crescut cu 1 procent
AUR, partidul condus de George Simion, este pe creștere cu un procent, de la 13%, în luna august, la 14% în octombrie. Și USR a crescut, de la 10%, în august, la 11%, în octombrie, conform sondajului CURS.

Se mențin la nivel constant, sub pragul electoral PMP și PUSL cu 4%. Aceasta în vreme ce nou apărutele REPER, partidul lui Dacian Cioloș și Forța Dreptei, ruptă din PNL, se situează la 3%, respectiv 1%.

În ce direcţie merge România?
La întrebarea dacă în România lucrurile merg într-o direcție bună sau într-o direcție greșită, cei mai mulți români, în proporție de 72%, au răspuns că mai degrabă consideră că țara merge într-o direcție greșită.

De cealaltă parte, doar 20% dintre cetățeni cred că țara merge într-o direcție bună, în timp ce 8% nu știu sau nu răspund la această întrebare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.