Nicuşor Dan, amendat în parcarea din fata Primăriei. A "uitat" sa plateasca parcarea

Publicat in Politica 21 Octombrie 2022 810 ori
Google+ WhatsApp
Nicuşor Dan, amendat în parcarea din fata Primăriei. A "uitat" sa plateasca parcarea
Nicuşor Dan, amendat în parcarea din fata Primăriei. A "uitat" sa plateasca parcarea

Edilul general al Capitalei a recunoscut că s-a ales cu o amendă. Nu oriunde, ci chiar în parcarea din jurul instituției pe care o conduce. Totul, pentru neplata parcării.

Nicușor Dan a căutat să explice și ce s-a întâmplat, spunând că a uitat să prelungească prin SMS ora de parcare. Cum așa? Primarul a dat de înțeles că totul s-a întâmplat pentru că ar fi fost distras de faptul că i-a sunat telefonul. Și de aici ar fi uitat să dea SMS-ul, alegându-se cu amenda.

Explicațiile primarului Nicușor Dan
„Am luat în parcarea din jurul Primăriei, pentru că mergeam către o conferință de presă, trebuia să-mi prelungesc ora prin SMS, m-a sunat cineva, în fine, am uitat să fac asta și am ieșit din cât plătisem. Am luat-o", a declarat Nicușor Dan, joi seară, potrivit digi24.ro.

Pe de altă parte, edilul Capitalei susține că folosește și mijloacele destinate transportului public de călători.

„Să știți că eu merg cu transportul public. Merg și cu troleibuzul. Ieri sau alaltăieri m-am urcat de la Universitate la Primărie. E o diferență între a fi murdare și a fi foarte vechi, cu linoleumul de jos rupt, cu barele care sunt scorojite. Asta, într-adevăr, este starea vehiculelor cu care noi circulăm. De asta e important să le schimbăm", a spus Nicușor Dan.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.